Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Cornel Dinu, ATAC RASIST la adresa lui Ilie Dumitrescu: El preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii!

Cornel Dinu, ATAC RASIST la adresa lui Ilie Dumitrescu: El preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii!

Un articol de: B1.ro - 05 Noi 2018, 18:37
Cornel Dinu, ATAC RASIST la adresa lui Ilie Dumitrescu: El preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii! Sport

Provocat de Ilie Dumitrescu să participe în direct cu el la o dezbatere pe teme legate de fotbal, Cornel Dinu i-a dat un răspuns extrem de dur, chiar cu tentă rasistă, fostului mare jucător din "Generaţia de Aur".

Legenda dinamovistă l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu, acum analist la Digi Sport, spunând că urările de bine pe care fostul jucător i le-a transmis sunt doar de suprafață. 

"Nu cred că trebuie să-mi dovedesc personalitatea printr-un eventual dialog cu un fost jucător de-ai mei. Măi "Iliuță", și aici e doar o coincidență de apelativ cu vânzătorul de semințe atât de simpatic, din tribuna de altădată, păi, ne desparte o lume. Știi foarte bine! Ca de la profesor la elev cu probleme. Și mari!", a spus, pentru gsp.ro, Cornel Dinu.

"Procurorul" a continuat atacul, insinuând - deşi nu a folosit cuvântul - că Ilie Dumitrescu ar fi acea "pasăre" care preferă "ramura de la şes".

"Servantul maladivului din Pipera, specialist în roți și lovituri de 7 metri, l-a provocat și, ca orice învățăcel întârziat de vorbe, s-a înfoiat la mine. Novicii atât de mulți, doar guralivi și toxici din fotbal, îi fac mult rău adresându-i-se cu "Mister". S-a compromis și acest termen. Pentru mine nu are nici măcar "mistere"! Destul de multe devoalate din începuturile sale de nașul tău, descurcărețul Sică.(...)

Dar pentru că se zice că "Iliuță" și pictează, sper grafică cu peniță și tuș, ca să nu se dezmintă, diferența dintre noi este dată de pastel și de zbor al gândurilor. Sigur, el preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii, unde poposim pentru a ne trage sufletul. Și în această privință iarăși nu se dezminte", a mai afirmat Cornel Dinu.

Duminică, Ilie Dumitrescu i-a oferit un răspuns lui Cornel Dinu, după ce "Procurorul" îl făcuse praf pe fostul jucător al "Generației de Aur" în urmă cu câteva zile, când analistul criticase dur jocul lui Dinamo din meciul de Cupa României cu Csikszereda, pierdut de "câini" la penalty-uri, cu scorul de 3-3, 8-9.

"Îl invit să intre prin telefon cu mine să avem un 'debate'. Să intre în direct și să vorbim pe teme profesionale. Să vorbim despre rațiuni de joc, despre tactică. Nu-mi place să jignesc, eu vorbesc profesional. Îi urez sănătate pentru că are multe probleme de sănătate. Îi urez sănătate și fericire, dar dacă va mai ieși vreodată cu vreo declarație, să o facă în direct cu mine pentru a avea un dialog.
Dacă are personalitate, să intre în direct cu mine! Eu sunt analist, trebuie să vorbesc despre jocul lui Dinamo și despre Rednic. Dacă vrea Cornel Dinu, să intre în direct și să vorbim", a spus Ilie Dumitrescu.

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Citeşte mai multe despre:   Cornel Dinu,   ilie dumitrescu,   Dinamo