Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Cristian Tudor Popescu adresează şase întrebări inspirate după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Naţională

Cristian Tudor Popescu adresează şase întrebări inspirate după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Naţională

Un articol de: B1.ro - 17 Oct 2019, 16:14
Sport

Cristian Tudor Popescu a rămas plăcut impresionat după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Naţională, la meciul Romania - Norvegia 1-1

Romania a avut stadionul suspendat, după scandarile rasiste ale fanilor, dar regulamenul UEFA permite în astfel de situaţii ca arena să fie populată de copii până 14 ani.

"Foarte frumos că 30.000 de copii cu tricolorul în mână și „Deșteaptă-te, române!” pe buze s-au aflat în tribunele Arenei Naționale la meciul România-Norvegia. Subsemnatul pun însă câteva întrebări, că asta-mi e odioasa meserie.

1. De ce a fost nevoie de o sancțiune pentru rasism a UEFA asupra naționalei României ca acești copii să fie invitați la meci?

2. De ce au fost folosiți pe post de „șmecherie” românească pentru a fenta hotărârea forului european?

3. De ce nu au fost aduși demult, la alte meciuri, normale, fără pedeapsă, ale naționalei, hai, nu 30.000 o dată, dar câte 5.000?

4. Când vor mai fi invitați 30.000 de copii români pe Arena Națională, atunci când luăm următoarea sancțiune UEFA de stadion gol?

5. Jucătorii tricolori s-au arătat impresionați de modul în care i-au susținut copiii. De ce nu am auzit pe nimeni căruia să-i fie rușine pentru cum au jucat și să ceară iertare copiilor?

6. Pe lângă truc, micuții au fost utilizați și ca „acoperire” pentru nivelul de joc lamentabil al naționalei României", a scris CTP pe republica.ro, acolo unde este şi restul textului.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu,   Arena Naţională,   Romania - Norvegia 1-1
 
Loading...