Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Dezvăluiri BOMBĂ! Cristiano Ronaldo a povestit cu LUX de amănunte scena 'violului': M-a apucat de penis şi am intrat pe la spate... A fost DUR şi RAPID!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cristiano Ronaldo a povestit cu LUX de amănunte scena 'violului': M-a apucat de penis şi am intrat pe la spate... A fost DUR şi RAPID!

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2018, 15:23
Dezvăluiri BOMBĂ! Cristiano Ronaldo a povestit cu LUX de amănunte scena 'violului': M-a apucat de penis şi am intrat pe la spate... A fost DUR şi RAPID! Sport

Scandalul sexual în care este implicat Cristiano Ronaldo pare să ia amploare.
Kathryn Mayorga l-a acuzat pe portughez că ar fi violat-o la Las Vegas, în 2009.

Potrivit unor noi dezvăluiri Football Leaks, publicate de cotidianul german Der Spiegel, totul s-ar fi derulat altfel. 

"Ea a spus că nu vrea să facem sex, din moment ce abia ne-am întâlnit. Dar chiar şi aşa, m-a apucat de penis. A arătat că e disponibilă. S-a întins pe o parte, pe pat, şi am intrat pe la spate. A fost dur. Nu am schimbat poziţia. Cinci-şapte minute. Tot timpul a fost dur şi a fost rapid. Poate s-a ales cu nişte vânătăi când am prins-o", a povestit Cristiano Ronaldo, potrivit Der SpiegelKAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

"Nu au folosit prezervativ. Nu au vorbit despre prezervative. Am finalizat pe ea şi pe pătură. Nu a existat lubrifiant. Am folosit salivă. Nu ştie dacă ea a avut orgasm", este un alt fragment publicat de jurnaliştii nemţi.

Starul portughez a fost întrebat dacă Mayorga a ridicat vocea sau a ţipat în timp ce s-a derulat "partida de amor": "A spus nu şi stop de câteva ori". 
Când totul s-a terminat, "ea a spus 'dobitocule, m-ai forţat! Idiotule, nu sunt ca celelalte'. Eu am spus 'îmi pare rău!'", ar mai fi povestit Cristiano Ronaldo.  

Citeşte mai multe despre:   Cristiano Ronaldo,   Kathryn Mayorga,   Football Leaks,   Der Spiegel