Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Cristiano Ronaldo, în urma atacului lui Mourinho: Eu nu scuip în farfuria unde mănânc

Cristiano Ronaldo, în urma atacului lui Mourinho: Eu nu scuip în farfuria unde mănânc

Un articol de: - 05 Aug 2013, 12:12
Cristiano Ronaldo, în urma atacului lui Mourinho: Eu nu scuip în farfuria unde mănânc Foto: thenewstribe.com Sport

Eu nu scuip în farfuria unde mănânc”, este răspunsul pe care Cristiano Ronaldo l-a dat la atacul voalat al lui Jose Mourinho ce a avut loc în urmă cu câteva zile, relatează Daily Mail.

De-a lungul carierei, Jose Mourimho a declarat că a avut onoarea de a-l antrena pe ”adevăratul și auttenticul Ronaldo”, brazilianul ce a jucat la echipe precum Barcelona, Real Madrid și AC Milan.

"Sunt lucruri în viață care nu merită a fi comentate. Acest lucru este ceva ce nu pot comenta, din motive evidente. Am respectat întodeauna antrenorii și am încercat să invăț tot ce se poate de la ei. Este o vorbă în Portugalia: eu nu scuip în farfuria de unde mănânc. Prefer să văd lucrurile pozitive", a replicat Ronaldo.

Cât despre Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo a afirmat că antrenamentele sunt foarte bune și este foarte mulțumit de el.

"Suntem foarte multumiți de Ancelotti. Antrenamentele sunt foarte bune. Muncim mult pentru a începe în cea mai mare formă Liga. Obiectivele întodeauna sunt aceleași. Anul acesta voi încerca să fiu mai bun, dar știu că este dificil. Un luptător dă maximum unde este, fie la Madrid sau la națională. Voi încerca să fiu mai bun pentru că îmi plac provocările", a mai spus Ronaldo.

Citeşte mai multe despre:   Cristiano Ronaldo,   Jose Mourinho