Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Cum l-a convins Andre Agassi pe Darren Cahill să îl antreneze pe el în locul lui Murat Safin. “Nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el”

Cum l-a convins Andre Agassi pe Darren Cahill să îl antreneze pe el în locul lui Murat Safin. “Nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el”

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 22:40
Cum l-a convins Andre Agassi pe Darren Cahill să îl antreneze pe el în locul lui Murat Safin. “Nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el” Sport

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a făcut mai multe dezvăluiri într-un podcast pentru revista Raquet, printre care faptul că între el și Simona nu există un contract scris, dar și felul în care a ajuns să îl pregătească pe Andre Agassi.

Un rol deosebit de important în această poveste îl are soția australianului, Victoria. Cahill primese o ofertă de la agentul lui Marat Safin, iar soția lui era mai mult decțt încântată de acest lucru: "O, Doamne, E incredibil! Trebuie să iei acest post. E atât de sexy. Eu și fetele ne-am luat bilete și am mers la toate meciurile lui. E teribil de sexy! Nu-ți face griji pentru bani, e o oportunitate imensă pentru tine", i-a spus Victoria.

Apoi, pe antrenorul de tenis l-a căutat Andre Agassi, care îl voia și el drept antrenor pe Cahill. Soția lui a intervenit din nou și i-a făcut o descriere de pomină lui Agassi: "Avem un rus sexy de 1,93 m și îl avem pe Andre, care ce înălțime are?, e în vârstă, e chel, merge ca o rață”.

Dar tocmai toate aceste complimente la adresa lui Safin l-au determinat pe Cahill să îl refuze, mai ales după ce Andre Agassi l-a sunat și l-a avertizat că Safin este foarte atrăgător și poate nevasta lui va cădea în ispită.

“M-am gândit la ce mi-ai spus și nu poți să mergi cu Marat, e un tren în viteză și nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el. Nu închid până nu accepți oferta mea”, a spus Agassi.

Citeşte mai multe despre:   Darren Cahill,   Andre Agassi