Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Curtea de Apel București: Excluderea Universității Craiova din Liga I a fost ilegală

Curtea de Apel București: Excluderea Universității Craiova din Liga I a fost ilegală

Un articol de: - 25 Iun 2012, 12:56
Sport

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni că excluderea Universității Craiova din Liga I în iulie 2011 a fost ilegală. Decizia nu este definitivă.

Propunerea de dezafiliere a fost făcută de președintele Mircea Sandu și a fost votată de 10 dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv.

În acest caz, președintele FRF, Mircea Sandu și președintele LFP, Dumitru Dragomir, precum și alți 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF, sunt învinuiți de abuz în serviciu şi sustragere de bunuri aflate sub sechestru. Dacă sunt găsiți vinovați, cei 12 riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 15 ani de închisoare.

Echipa Universitata Craiova a fost exclusă provizoriu din FRF pe 20 iulie 2011, pe motivul încălcării statutului federaţiei și refuzului de a-şi retrage acţiunile în instanţele civile împotriva FRF.

Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea clubului.

După dezafiliere, jucătorii Universităţii Craiova au devenit liberi de contract şi au plecat gratis la alte echipe. Universitatea Craiova a retrogradat în Liga a II-a anul trecut.
Citeşte mai multe despre:   Universitatea Craiova,   Liga I
 
 
 
Loading...