Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport De ce a renunţat Gigi Becali la aparițiile publice. Primul interviu după 4 luni

De ce a renunţat Gigi Becali la aparițiile publice. Primul interviu după 4 luni

Un articol de: Andrei Ștefan - 17 Dec 2020, 07:43
De ce a renunţat Gigi Becali la aparițiile publice. Primul interviu după 4 luni Sport

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, și-a schimbat comportamentul, evitând pe cât posibil aparițiile mediatice. Recent, latifundiarul din Pipera a făcut primele declarații, după 4 luni în care a dispărut din spațiul public.

 

De ce a renunţat Gigi Becali la aparițiile publice

 

La un moment dat, Gigi Becali făcea o declaraţie memorabilă:

„Fac cancer la limbă dacă nu vorbesc zilnic cu presa“.

După ce a fost eliberat din închisoare, Becali a promis că s-a schimbat şi că nu vrea să mai aibă de a face cu viaţa publică. Nu a durat mult și, după câteva luni, acesta a început să facă turul televiziunilor.   

În vară, Becali a anunţat din nou că renunţă la apariţiile media. O singură dată a apărut la televizor, cerând demisia de la Naționala de fotbal a finului său Rădoi.

Recent, Gigi Becali a acordat un amplu interviu pentru site-ul „Lumea Credinţei”.

„De ce crezi că eu nu vreau să mai apar în public? Pentru că dacă o să ies, o să fac păcate, o să cad în slavă deşartă, trufie şi mândrie. Degeaba ţineam post şi mergeam la biserică dacă vorbeam vrute şi nevrute“, a mărturisit finanțatorul FCSB.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

 

Gigi Becali, viață dedicată lui Dumnezeu

 

„La mine o zi fără biserică și fără Liturghie… nu mai poate fi. Dar nu ai cum să le spui oamenilor: în fiecare zi la Liturghie! Că oamenii se duc la serviciu. Dar dacă se duc la serviciu, ei lucrează, însă pot să facă și o rugăciune, să găsească un moment prielnic, măcar când se află pe drum. Nu se poate decât numai cu Hristos, Spovedanie, Împărtășanie, rugăciune, că acum sunt vremuri grele și cade lumea. Cădem. Dar cad și mă ridic. Pentru că Dumnezeu iartă greșelile noastre „de 70 de ori câte 7”, adică infinit. Pe cât este de departe răsăritul de apus, pe atât Dumnezeu iartă păcatele noastre, deci infinit”, spune Becali în interviu.

„Eu merg la biserică și zic în primul rând: Maica Domnului, Iisuse Hristoase apără-mi fetele! Acoperă-mi fetele! Protejează-le! Și le acoperă. Mai pot eu să fac ceva? Ce să mai fac eu? Nimic. Asta este familia. Eu îți spun un lucru: ce nu-i place diavolului? Nu-i place pacea. Că el trebuie să facă război. Păi unde să facă război? Păi în familie, pentru că dacă e pace în familie e pace în lume, iar dacă nu poate să destrame familia atunci nu poate să facă război. Și atunci, dacă la noi nu există rugăciunea, Biserica și Hristos, nu avem putere ca să luptăm. Și ne fac dracii praf. Așa că mai bine să spunem: dracu-i de vină! Și să nu mai judecăm pe niciun om. Pentru că Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul și asemănarea Lui. Din nefericire, el, omul, s-a întovărășit cu dracul și astfel a devenit stăpânitorul lui”, mai spune acesta în interviu.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali