Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport De ce nu au dansat împreună câștigătorii de la Wimbledon 2019 la Balul Campionilor. Răspunsul Simonei Halep, într-un interviu inedit pentru BBC

De ce nu au dansat împreună câștigătorii de la Wimbledon 2019 la Balul Campionilor. Răspunsul Simonei Halep, într-un interviu inedit pentru BBC

Un articol de: Vladimir Ionescu - 08 Iul 2020, 12:32
De ce nu au dansat împreună câștigătorii de la Wimbledon 2019 la Balul Campionilor. Răspunsul Simonei Halep, într-un interviu inedit pentru BBC foto: Hepta.ro / AFP7 / Rob Prange Sport

Simona Halep, a doua tenismenă a lumii și deținătoarea trofeului de la WTA Wimbledon, a mărturisit de ce nu a dansat alături de Novak Djokovic la Balul Campionilor din 2020, eveniment organizat tradițional după încheierea celei mai prestigioase competiții din tenisul profesionist. Românca a vorbit despre cina campionilor de la All England Club, dar și despre timpul petrecut departe de teren din cauza pandemiei de coronavirus, într-un interviu inedit pentru postul britanic BBC.
 

De ce nu au dansat împreună câștigătorii de la Wimbledon 2019 la Balul Campionilor


 

„Acea gală a fost destul de grozavă și foarte specială. Am avut emoții să parcurg acel drum cu trofeul cu tocurile mele înalte. Am fost un pic stresată, dar a fost foarte, foarte drăguț și frumos”, a mărturisit Simona Halep.

Referitor la faptul că adesea lui Novak Djokovic, cel care se impunea în proba masculină de la Wimbledon 2019, îi place să danseze alături de câștigătoarea de la feminin la Balul Campionilor, ea a afirmat, zâmbind: „Nu, nu am făcut-o. Nu am făcut-o, dar să știți că am fost foarte stresată înainte și am întrebat dacă trebuie să o fac neapărat. Au spus că depinde de mine și atunci le-am zis, nu, vă rog! Nu vreau să cad pe acolo”.
 

Ce a mai spus Simona Halep, în interviul inedit pentru BBC


 

Simona Halep, dublă-câștigătoare de Grand Slam, a mărturisit că a petrecut „două luni” departe de terenul de tenis, pe fondul pandemiei de coronavirus, care a atras după sine o serie de restricții specifice și, prin urmare, a paralizat activitatea sportivă: „Două luni. Cea mai lungă perioadă din viața mea (n.r. – în care nu am jucat tenis). Cea mai lungă pauză”.

Întrebată ce a făcut în cele două luni, dacă nu cumva s-a apucat de gătit sau de alte lucruri pe care nu le-a mai făcut până acum, Simona Halep a răspuns: „Nu există nicio șansă ca eu să gătesc, trebuie s-o recunosc. E foarte complicat. Nu prea înțeleg (n.r. – gătitul) încă, dar sunt încrezătoare că o să o fac cândva. Pur și simplu am făcut alte lucruri, am ascultat mai multă muzică, am citit niște cărți, am stat pe Internet ceva mai mult. Am făcut lucruri normale”.

Dialogul s-a încheiat într-o notă amuzantă, cu moderatoarea explicându-i că, în actualele condiții, ar putea rămâne campioană en-titre la Wimbledon timp de doi ani, deși a câștigat până acum o singură ediție, cea din 2019. Replica Simonei Halep a fost pe măsură: „Iubesc asta, sincer. Trebuia să mă bucur mai mult, adică un an de zile deja e enorm. Nu trebuie să mai simt presiune de a-mi apăra titlul sau nimic de genul”.

 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep