Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Decizia Simonei Halep de a renunța la Wim Fissette naște controverse printre jurnaliștii americani

Decizia Simonei Halep de a renunța la Wim Fissette naște controverse printre jurnaliștii americani

Un articol de: - 11 Noi 2014, 12:56
Decizia Simonei Halep de a renunța la Wim Fissette naște controverse printre jurnaliștii americani Foto: sportsworldnews.com Sport

Decizia Simonei Haleep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette i-a luat prin surprindere și pe jurnaliștii americani de pe site-ul Sports World News.

"Simona Halep este imposibil de antrenat? Și-a părăsit ultimul antrenor după ce a urcat de pe locul 10 în clasamentul WTA, până pe 3 în lume, totul în doar zece luni", se precizează pe site-ul Sports World News.

În încercarea de a găsi o explicație pentru renunțarea la antrenorul Fissette, jurnaliștii americani au precizat că Halep ”poate a realizat că rezultatele reprezintă și rodul motivației sale”.

Duminică, Simona Halep a dezvăluit că s-a anunțat pe Wim Fissette printr-un mesaj că nu vor mai continua colaborarea.

"Am avut un sezon bun, totul a fost la înălțime. Dar ea nu s-a simțit comfortabil în această situație. Mai ales ținând cont de comunicare, i-a fost greu. Nu e niciodată simplu cu un antrenor străin. Eu nu am putut fi tot timpul la București. Iar când am fost, ea a trebuit să aibă grijă de mine, cu hoteluri și altele. Am avut un an extraordinar împreună și pentru mine nu era nicio problemă să continui să lucrez în aceleași condiții, dar am simțit că ei își doreau o echipă română completă. În final situația a fost dificilă pentru ea. Avea nevoie de cineva acasă la ea. Ea a fost influențată de anturaj. Deși am avut o bună relație cu echipa și cu familia ei", a spus Wim Fissette.

Alături de Fissette, Halep a câștigat turneele de la Doha și București. De asemenea, românca a ajuns în finalele de la Roland Garros și Turneul Campioanelor și în semifinala de la Wimbledon.

În prezent, Simona Halep se află pe locul trei mondial.

Citeşte mai multe despre:   decizie,   Simona Halep