Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport DEMONSTRAȚIE DE SENZAȚIE: Nadia Comăneci a repetat exerciţiul de la sol din urmă cu 40 de ani, într-un studio TV (VIDEO)

DEMONSTRAȚIE DE SENZAȚIE: Nadia Comăneci a repetat exerciţiul de la sol din urmă cu 40 de ani, într-un studio TV (VIDEO)

Un articol de: - 13 Aug 2016, 13:11
DEMONSTRAȚIE DE SENZAȚIE: Nadia Comăneci a repetat exerciţiul de la sol din urmă cu 40 de ani, într-un studio TV (VIDEO) foto: captură video Sport

Are aproape 55 de ani, dar se mişcă la fel de bine ca în tinereţe. Nadia Comăneci a făcut senzaţie la o emisiune a postului Sport TV când a repetat în direct exerciţiul de la sol din urmă cu 40 de ani, care i-a adus nota 10 la Montreal.

Printre cei care au admirat-o pe Nadia a fost şi Carl Lewis, medaliat cu aur de 10 ori în carieră la campionatele mondiale de atletism, arată B1 TV.

Nadia Comăneci a repetat exerciţiul de la sol din urmă cu 40 de ani, într-un studio TV

Nadia Comăneci a fost provocată de fostul înotător Marc Spitz să repete exerciţiul de la sol pe care l-a făcut în 1976 la Montreal când a luat prima notă de 10 din istorie. Nadia a venit la emisiune alături de soţul ei Bart Conner, iar printre invitaţi s-a mai aflat fostul campion la atletism, Carl Lewis.

Într-o ediţie anterioară, Nadia Comăneci le-a adus colegilor de platou mustăți de plastic, pe care le-a distribuit invitaţilor, imitând o imagine celebră cu înotătorul american Marc Spitz. De data aceasta, Spitz a provocat-o pe Nadia. I-a adus un echipament similar cu cel purtat de Nadia în 1976 şi a rugat-o să repete exerciţiul de la sol din 1976.

Comăneci s-a mişcat ca în tinereţe şi a fost aplaudată de cei prezenţi.

Citeşte mai multe despre:   Nadia Comaneci,   emisiune