Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Doi fotbalişti din naționala Rusiei au cumpărat şampanie de 250.000 de euro într-o singură noapte petrecută într-un club din Monte Carlo (VIDEO)

Doi fotbalişti din naționala Rusiei au cumpărat şampanie de 250.000 de euro într-o singură noapte petrecută într-un club din Monte Carlo (VIDEO)

Un articol de: - 06 Iul 2016, 12:49
Doi fotbalişti din naționala Rusiei au cumpărat şampanie de 250.000 de euro într-o singură noapte petrecută într-un club din Monte Carlo (VIDEO) Foto: rt.com Sport

Fotbaliștii Aleksandr Kokorin și Pavel Mamaev ,care au fost în lotul reprezentativei Rusiei la Euro 2016, au petrecut la Monte Carlo, asta în ciuda ieșirii timpurii a naționalei din cursa pentru trofeu. La petrecerea la care au luat parte și fotbalistii ruși, șampania ce a curs râuri a costat 250.000  de euro. În timpul petrecerii, imnul Rusiei s-a auzit pe fundal.

După prestația de la petrecere, cluburile de fotbal ale celor doi fotbaliști au anunțat că vor lua măsuri disciplinare. 

Reprezentanții clubului FC Krasnodar, echipă la care evoluează Mamaev, au remis o declaratie de presă în care dezaprobă comportamentul jucătorului, aceștia calificând gestul drept " scandalos și inacceptabil".

"În prezent , fotbalistul Pavel Mamaev este mutat la echipa de tineret de la FC Krasnodar . De asemenenea, el va fi amendat", se arată în comunicatul celor de la Krasnodar.

Nici fotbalistul Aleksandr Kokorin nu a scăpat de mustrările cuvenite, acesta fiind sancționat de conducerea clubului din Sankt Petersburg. Managerii echipei la care antrenează românul Mircea Lucescu au declarat că Kokorin va fi mutat la echipa de tineret a clubului. De asemenea, acesta va fi amendat, notează rt.com

Petrecere după eșecul de la EURO 2016

Deși toate probele îl incriminează, Kokorin neagă cele aparărute în media, afirmând că el și Mamaev doar erau la petrecere, neavând nicio treabă cu comanda de șampanie.

"Cineva își serba ziua și am fost și noi prezenți la eveniment. Firește, toată lumea a văzut sticlele și a auzit imnul Rusiei, dar ce vină avem noi? ", a declarat Kokorin.Mare atenție! Ministrul Sănătății a făcut anunțul despre vaccinarea copiilor

Fotbalistul a mai precizat că localul în care erau este cunoscut pentru numărul mare de magnați rusi care îi calcă pragul. Kokorin a mai subliniat și că nu ei au cumparat șampania de sute de mii de euro.

"Nu avem nimic de -a face cu facturile care au fost menționate în mass-media", a mai declarat jucatorul.

Potrivit organizatorilor, o singură sticlă de șampanie a costat circa 500 euro, ceea ce înseamnă că jucătorii au cheltuit peste 250.000 euro la club.

"La început, cei doi au acționat în liniște și modest . Nebunia a început după ce șampania a sosit în acompaniamentul  imnului național al Rusiei", a detaliat siteul  Life.ru.

Reprezentativa Rusiei a părăsit Euro 2016 încă din faza grupelor, aceasta netrecând în etapele următoare.

Citeşte mai multe despre:   euro 2016