Doliu în fotbal. Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. Tânăra a pierdut lupa împotriva cancerului

Doliu în fotbal. Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. Tânăra a pierdut lupa împotriva cancerului
FOTO: Digisport.ro

Este doliu în lumea fotbalului românesc. Georgiana Onea, tânără fotbalistă de la FC Onșeti s-a stins din viață la numai 21 de ani. Tânără a murit în cursul serii de duminică, după ce s-a luptat vreme de câțiva ani cu un cancer osos.

Georgiana Onea a aflat că suferă de un cancer osos după o banală accidentare la gleznă, scrie Digi Sport. Totul se întâmpla în 2017, în timpul meciului disputat între FC Onești și Venus Maramureș. La acel moment, Georgiana a suferit o accidentare la gleznă. Sigur că au urmat o serie de investigații mai ample, iar în urma unor analize a venit și giadnosticul crunt: cancer osos.

Tânăra a fost operată, în urmă cu doi ani și jumătate la Roma. Timp de 4 ani, Georgiana s-a purtat pentru viața sa.

„Hei dragii mei, vreau sa va dau vestea cea mare. Ieri am făcut operatia și a fost reușită cu succes… datorita echipei de medici din Institutul de Tumori Regina Elena din Roma! Operatia a durat 5 ore.VREAU în primul sa le multumesc tuturor celor care sau rugat pentru mine și care mi-au fost alaturi la bine și greu. Si întregii echipe din Spitalul Municipal din București „secția Oncologie ” care mi-au fost ca o familie, vreau sa le spun dacă, în caz de vad acest mesaj, ca le iubesc enorm de mult”. Ca mi-au suportat toate mofturile mele.

Sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute încontinuare ca și pana sa nu ajung sa mai trec încă o data prin ce am trecut. Încă mai am un drumul lung de parcurs și greu din punct de vedere fizic, psihic, dar speram sa fie totul bine! Încă o data mulțumesc tuturor din suflet!”, scria sportiva pe Facebook, după operație, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe