Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României nu s-a calificat în finala concursului de canotaj

Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României nu s-a calificat în finala concursului de canotaj

Un articol de: - 02 Aug 2012, 13:31
Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României nu s-a calificat în finala concursului de canotaj Foto: Prosport.ro Sport
Echipajul masculin al României de 4 rame fără cârmaci nu a reușit să se califice, joi, în finala concursului de canotaj din cadrul Olimpiadei de la Londra, anunță Mediafax.

Echipajul format din sportivii Marius Vasile Cozmiuc, Florin Curuea, George Palamariu şi Cristi Ilie Pîrghie a pornit în a doua semifinală de pe culoarul doi, alături de Canada, SUA, Germania, Grecia şi Noua Zeelandă.

România se afla pe locul 3 la 500 de metri, pe locul 5 la 1.000 de metri, pe poziția a șasea la 1.500 de metri, ultimul punct de control intermediar, și a încheiat cursa pe aceeaşi poziţie, în şase minute, 12 secunde şi 74 de sutimi.

SUA, Grecia şi Germania s-au clasat pe primele trei locuri și s-au calificat astfel în finala probei, care va avea loc sâmbătă.

Echipajul României s-a calificat direct în semifinale după ce, în seria a doua a calificărilor, s-a clasat pe locul doi. În finala de joi va lua startul și echipajul feminin de 8+1.