Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport EROARE GRAVĂ a autorităților corate: Doi SPORTIVI de culoare, DEPORTAȚI într-o tabără de refugiați din Bosnia (VIDEO)

EROARE GRAVĂ a autorităților corate: Doi SPORTIVI de culoare, DEPORTAȚI într-o tabără de refugiați din Bosnia (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2019, 17:45
Sport

Eroare gravă a autorităților coate.

Doi sportivi nigerieni, veniți în Croația la un concurs internațional pentru studenți, au fost deportați într-o tabără de refugiați din Bosnia.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN TELEVIZIUNE! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE TEO TRANDAFIR! BOALA CUMPLITĂ A FĂCUT RAVAGII (GALERIE FOTO)

Povestea este una halucinantă. Competiția s-a terminat, iar cei doi jucătorid e tenis de masă, în vârstă de 18 ani, au plecat spre Zagreb, urmând să zboare spre Logos a doua zi, pe 18 noiembrie

Însă, în noaptea de dinaintea plecării, în timp ce făceau o plimbare prin capitala Croației, Abia Uchenna Alexandro și Eboh Kenneth Chinedu, studenți la Universitatea Tehnologică Owerri din Norvegi, au fost opriți de doi polițiști care le-au cerut actele, scrie Hotnews.

”Am încercat să le explicăm cine suntem și că actele noastre sunt în hostel, dar ne-au dus la secția de poliție. Nu au vrut să asculte nimic din ce le-am spus”, a declarat unul dintre aceștia.

MĂRTURISIRI ȘOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CĂTĂLIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA AEROPORT (GALERIE FOTO)

Oamenii legii au crezut că sunt imigranți fără acte, i-au urcat în dubă și i-a transportat la frontiera cu Bosnia-Herțegovina, unde se aflau mai mulți migranți.

Apoi, poliția le-a ordonat să treacă prin pădure în Bosnia-Herțegovina.

”Am refuzat să intru în pădure. Ofițerul mi-a spus că mă împușcă dacă nu mă mișc”, a spus Chinedu.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! VEDETA TV A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! SFÂRȘITUL TRAGIC A FOST PREZIS! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ...

Astfel, au trecut prin pădure spre Bosnia-Herțegovina, unde au ajuns într-un centru de refugiați.

Cei doi au scăpat câteva săptămâni mai târziu cu ajutorul voluntarilor care lucrau la centru. Aceștia i-au constactat organizatorii competiției.

”Aceste persoane sunt victime ale acțiunilor ilegale ale părții croate”, a declarat Dragan Mektic, ministru al securității în Bosnia-Herțegovina. 

”Pentru a respecta procedurile legale, noi trebuie acum să îi ducem înapoi în Croația. Este clar că au vize croate, ei sunt ilegal în Bosnia-Herțegovina. Din declarații este evident că poliția croată i-a relocat cu forța și trebuie să îi ducem înapoi acolo”, a explicat Mekitic.

INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

EROARE GRAVĂ a autorităților corate: Doi SPORTIVI de culoare, DEPORTAȚI într-o tabără de refugiați din Bosnia

 
Loading...