Fanii lui Michael Schumacher, cu ochii în lacrimi. Legendarul sportiv, în ipostaze emoționante alături de fiul său (VIDEO)

Fanii lui Michael Schumacher, cu ochii în lacrimi. Legendarul sportiv, în ipostaze emoționante alături de fiul său (VIDEO)

Mick Schumacher îi calcă pe urme tatălui său, legendarul Michael Schumacher, de 7 ori campion în Formula 1. Pilotul în vârstă de 21 de ani, lider în Formula 2, s-a înțeles cu Haas. În acest context, tânărul sportiv a încărcat în data de 2 decembrie, pe pagina sa de Twitter, un videoclip emoționant, în care apare alături de tatăl său.

Un an avea micul Schumacher în clipul în care sportivul germanl-a urcat la volanul unui kart. Imaginile reflectă puternica relație dintre tată-fiu, respectiv campion-viitor campion.

Mick Schumacher, alături de tatăl său, în copilărie (VIDEO)

Fanii lui Schumacher, în lacrimi

Reacțiile fanilor au apărut rapid în online, mesaje emoționante, însoțite cu emoji-uri înlăcrimate. Iată doar o parte dintre ele:

„Frate, vrei să mă faci să plâng”.

„Iar plâng”.

„Este prea devreme pentru acest tip de emoții”.

„Un mare campion și un viitor campion”.

„Nu plâng, doar mi-a intrat o mașină F1 în ochi”.

Mick Schumacher și-a început cariera în cursele de automobilism în karting, în anul 2008. În 2015 a intrat în Formula 4, după care a urmat Formula 3 în 2016 și Formula 2 din 2019.

Urmăriți B1TV.ro și pe