Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Federația de Gimnastică: Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi-au clarificat lucrurile şi sunt înapoi la treabă

Federația de Gimnastică: Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi-au clarificat lucrurile şi sunt înapoi la treabă

Un articol de: - 03 Noi 2014, 15:56
Federația de Gimnastică: Octavian Bellu şi Mariana Bitang şi-au clarificat lucrurile şi sunt înapoi la treabă Sport
Antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost şi sunt implicaţi direct în activitatea de coordonare şi supervizare a lotului olimpic feminin, precizează președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica.

„Pentru a evita orice fel de speculaţii ulterioare, dorim să precizăm că antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu nu au părăsit activitatea de gimnastică, fiind total implicaţi în activitatea de coordonare a Programului Naţional de selecţie, precum şi în activitatea de pregătire directă a lotului olimpic feminin de gimnastică a României
", se precizează într-un comunicat semnat de Adrian Stoica.

Ulterior, președintele FRG a comentat pentru Mediafax: „Ei sunt demult în poziţia de antrenori ai lotului naţional. A fost doar o etapă scurtă în care dânşii şi-au clarificat nişte lucruri şi sunt la lotul naţional de mult. După mondiale erau deja în treabă. Acum lucrează efectiv cu sportivele. Am discutat cu dânşii, nu există contracte separate, sunt într-o colaborare, nu neapărat cu contractul pe masă. E o problemă foarte veche între noi, pentru că federaţia are resurse limitate. Dar asta nu e o chestiune care să-i împiedice să pregătească lotul naţional. Nu au avut alte doleanţe, oamenii şi-au clarificat lucrurile pe care le aveau ei cu ei şi sunt înapoi la treabă. Nu e niciun fel de problemă".

Mariana Bitang declarase la jumătatea lunii septembrie că ea şi Octavian Bellu nu mai sunt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia României la Campionatele Mondiale de la Nanning (China).