Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport FIFA: Wilson Raj Perumal, mafiotul care a aranjat peste 300 de meciuri

FIFA: Wilson Raj Perumal, mafiotul care a aranjat peste 300 de meciuri

Un articol de: - 06 Mai 2011, 12:58
FIFA: Wilson Raj Perumal, mafiotul care a aranjat peste 300 de meciuri Foto: asiaone.com Sport

Wilson Raj Perumal, suspectul principal al unor anchete organizate de FIFA şi autorităţi, este acuzat că a aranjat, cu ajutorul reţelei sale, peste 300 de meciuri de fotbal dintr-un imobil aflat în apropierea stadionului Wembley, relatează The Telegprah.

În urma anchetei declanşată de către forul mondial, Wilson Raj Perumal a trucat mai multe partide de fotbal. Se pare că până şi meciurile amicale au fost cumpărate, iar doar pentru un astfel de meci se plătea suma de 300.000 de dolari.

"După ce am intervievat mai multe persoane am conchis că preţul pentru un meci amical era de 300.000 de dolari. Profitul pentru un asemenea eveniment era de câteva ori mai mare. După calculele noastre, vorbim despre zeci de milioane de dolari pentru o partidă aranjată", a declarat un oficial FIFA, Chris Eaton, citat de sursa precizată.

Printre meciurile implicate în mafia pariurilor, se numără şi diputele de juniori.

S-a descoperit că Wilson Raj Perumal are o reţea solidă, cu contacte importante în lumea fotbalului, respectiv în cadrul federaţiilor internaţionale, în cadrul agenţiilor de marketing, impresari ai unor fotbalişti şi foşti internaţionali.

Anchetele făcute de FIFA şi forţele de orinde au mai arătat că Perumal a fost responsabil pentru un turneu în Sharjah, în care acesta a intrat în posesia unei sume consistente de bani.

Pe 25 februarie 2011 Perumal a fost arestat în Finlanda şi este acuzat pentru implicarea sa în meciuri aranjate.

Citeşte mai multe despre:   FIFA,   meci de fotbal live,   meciuri,   politie,   prins