Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Florin Mergea dă de înțeles că parteneriatul cu Bopanna este pe final și că ar putea face echipă cu Tecău

Florin Mergea dă de înțeles că parteneriatul cu Bopanna este pe final și că ar putea face echipă cu Tecău

Un articol de: - 05 Iul 2016, 16:59
Florin Mergea dă de înțeles că parteneriatul cu Bopanna este pe final și că ar putea face echipă cu Tecău Foto: tenisite.info Sport

După eliminarea din optimile turneului de la Wimbledon, Forin Mergea a dat de înțeles că s-ar putea renunța la colaborarea cu indianul Rohan Bopanna din cauza unor probleme de comunicare ce le afectează performanțele. Totodată, românul a mai sugerat că sunt șanse tot mai mari ca el și Horia Tecău să redevină o echipă, informează treizecizeri.ro.

Mergea a mai susținut într-un interviu că nu este mulțumit de rezultatele fluctuante ale echipei și nu crede că problemele de comunicare se vor rezolva. 

”N-am apucat să vorbim după meci, cred că comunicarea dintre noi n-a fost niciodată punctul nostru forte. Nu vreau să duc discuția doar într-o direcție, dar amândoi suntem două personalități puternice; avantajul meu față de el e că eu mereu îmi recunosc greșeala atunci când ceva se întâmplă. Sunt primul care spune “ok, îmi pare rău, asta am greșit-o eu”. Iau eu vina asupra mea de multe ori. Lucru care de multe ori nu a venit din partea lui, așa că este foarte greu să avem o comunicare normală, așa cum ar fi normal să fie într-o echipă la acest nivel. Asta este un lucru care ne trage în jos și se vede în aceste rezultate”, a explicat Florin Mergea pentru treizecizero.ro.

Totuși, găsește un sprijin în faptul că următoarea perioadă o va petrece alături de Horia Tecău. Cei doi vor juca împreună atât meciul de Cupa Davis cu Spania, cât și în turneele pe hard de la Washington și Toronto, după care se vor îndrepta către Rio. De aici, parteneriatul lor s-ar putea transforma într-o echipă full-time.

”În momentul de față, trebuie neapărat să mă concentrez pe perioada cu Horia. Nici el nu trece printr-o perioadă bună cu Juls și cred că amândoi avem nevoie unul de celălalt în această perioadă și avem două turnee foarte bune unde putem să facem puncte împreună. (...) Într-o formulă de genul acesta (parteneriat Merhea-Tecău) vom avea foarte multe de muncit, pentru că amândoi suntem doi jucători foarte buni și constanți și trebuie neapărat să ne dăm seama de ce trebuie să jucăm împreună. Și asta o spun și vizavi de următorul meci de Cupa Davis și de celelalte turnee până-n Rio”, a mai susținut Mergea.