Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Fotbalistul Viorel Ferfelea a făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc

Fotbalistul Viorel Ferfelea a făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc

Un articol de: - 10 Apr 2013, 19:42
Fotbalistul Viorel Ferfelea a făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc Sport

Fotbalistul Viorel Ferfelea a depus, miercuri, o plângere penală împotriva lui Vasile Șiman, patronul echipei Sportul Studențesc, arată Mediafax.

Sportivul a reclamat faptul că i se solicită anumite sume de bani, deși a adus anumite acte care arată că aceste cereri nu au nicio bază reală.

"Am făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Şiman pentru ceea ce se întâmplă la Sportul. A adus acte pe care nu le mai ia nimeni în seamă în afara comisiilor sportive. A venit cu nişte dispoziţii de plată în care nu există semnătura mea şi în care scrie că am luat o mie de euro. Am fost declarat liber de contract pe fond, dar acum mi s-a băgat recurs. Cei de la club au venit cu dispoziţii de plată în care, pe lângă faptul că îmi acoperă toată suma, mă scot şi dator cu vreo mie şi ceva de euro", a spus Ferfelea.

Situația de la Sportul Studențesc este una tensionată, toți jucătorii aflându-se în conflict deschis cu Vasile Șiman pe tema neplății salariilor.Citeşte mai multe despre:   meci de fotbal live,   plangere penala,   Sportul Studentesc