Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Fotbalul românesc rămâne sub sceptrul pandemiei. FRF anunță că un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Fotbalul românesc rămâne sub sceptrul pandemiei. FRF anunță că un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Un articol de: Vladimir Ionescu - 01 Aug 2020, 17:57
Fotbalul românesc rămâne sub sceptrul pandemiei. FRF anunță că un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru COVID-19 foto: Pixabay Sport

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, printr-un comunicat de presă lansat sâmbătă, că un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Este vorba despre un oficial din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat pentru ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical. El a fost retras de la delegări până când se va vindeca, iar colegii săi din brigadă au intrat în izolare și vor fi retestați.
 

Un al șaselea arbitru a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Comunicatul FRF


 

Federația Română de Fotbal anunță că a fost depistat pozitiv cel de-al șaselea arbitru.

Oficialul de joc în cauză face parte din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat. De asemenea, colegii săi din brigadă au intrat în izolare și urmează să fie retestați.

În ultimele zile, Federația Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 și Liga 2.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a arbitrilor și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19.
 

Fotbalul românesc rămâne sub sceptrul pandemiei de coronavirus


 

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate în fotbalul românesc, iar îmbolnăvirile au condus la amânări de partide și alte situații inedite. Așa se întâmplă și cu o partidă ce ar putea cântări enorm în lupta pentru titlul din Liga 1 de fotbal a României, Astra vs Craiova, care aparent nu mai are când să se desfășoare până la termenul limită stabilit de UEFA pentru încheierea competițiilor interne, 3 august - concret, până la această dată, forurile interne trebuie să transmită celui european care sunt echipele calificate în întrecerile continentale. Încă nu a fost luată o decizie oficială în privința duelului dintre olteni și giurgiuveni.

O altă situație bizară este cea de la CFR Cluj, contracandidata Craiovei în lupta pentru titlu, unde 23 de teste pozitive pentru infecția cu noul coronavirus s-au dovedit a fi în realitate o eroare.

Citeşte mai multe despre:   FRF