Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport FRF, despre protestul rapidiștilor: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie

FRF, despre protestul rapidiștilor: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie

Un articol de: - 10 Aug 2013, 15:11
FRF, despre protestul rapidiștilor: Greva foamei este îndreptată împotriva cui nu trebuie Sport

Greva foamei ”este îndreptată împotriva cui nu trebuie”, a explicat, sâmbătă, Federația Română de Fotbal, cu referire la protestul suporterilor echipei Rapid.
"Federația Română de Fotbal apreciază și respectă - așa cum a făcut-o întotdeauna - atașamentul suporterilor rapidiști față de propria echipă și față de culorile clubului. Da, este adevărat, Rapid are o istorie îndelungată și frumoasă, o tradiție și un spirit aparte. Numai că, din păcate, de-a lungul părții recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial și strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situația de azi. Apreciem faptul că fanii de lângă Podul Grant au recurs la această supremă formă de dragoste și de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie. Nu Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal au adus Rapidul în această situație dramatică și, evident, nemeritată. Alții sunt principalii vinovați și ei trebuie căutați la cel mai înalt nivel managerial al propriei curți. Și asta, începând de nu prea demult. Acesta este apelul nostru, pe care-l adresăm suporterilor rapidiști, să înțeleagă adevărata cauză a situației, nu să caute vinovați acolo unde nu sunt. Suntem alături de ei, iar Președintele FRF, domnul Mircea Sandu, rămâne aceeași persoană deschisă dialogului sincer și onest, pe care l-a avut și dorește să-l aibă în continuare cu suporterii echipelor românești", se arată în comunicatul FRF, citat de Mediafax.

Protestul a aproximativ 20 de suporteri a debutat miercuri, aceștia campând la stadionul din Giulești și insistând că nu vor înceta greva foamei până când conducerile FRF și LPF nu își vor înainta demisia. Suporterii vișinii acuză cele două foruri de retrogradarea echipei lor în Liga a 2-a. 

Citeşte mai multe despre:   FRF,   LPF,   rapid,   protest,   greva foamei