Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gabi Tamaş, aproape de colaps în închisoare: "Sute de oameni au venit peste el"

Gabi Tamaş, aproape de colaps în închisoare: "Sute de oameni au venit peste el"

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 25 Ian 2021, 18:39
Gabi Tamaş, aproape de colaps în închisoare: "Sute de oameni au venit peste el" Sport

Eitan Stoler, avocatul care l-a apărat pe Gabi Tamaş în perioada în care fotbalistul a fost încarcerat în Israel, din cauză că şofase cu 205 km/h, a dezvăluit clipele grele pe care jucătorul le-a trăit după gratii.

Atunci, în urmă cu 2 ani, după o lună petrecută în arest la domiciliu, jucătorul și-a încheiat socotelile cu clubul și s-a întors în România.

"Acele șase zile petrecute în arest au fost extrem de dificile pentru el, îmi părea rău ca și cum ar fi fost fratele meu, era distrus, nu-i venea să creadă ce se întâmplă. El este un tip carismatic, cu o personalitate aparte, nu ai cum să nu îl îndrăgești. Sper că acum este bine, îi trimit salutări și cele mai bune gânduri”, a povestit ulisraelian, Eitan Stoler, pentru playsport.ro.

Tamaş nici măcar nu şi-a plătit avocatul

Avocatul care-l apărase a declarat că este foarte dezamăgit de Tamaș, care nu i-ar fi plătit suma pe care i-o datora, 70.000 lei. Mai mult, Eitan Stoler era hotărât să-l execute silit pe fotbalist, ba chiar să ceară clubul israelian să nu îi elibereze cartea verde până nu își achită datoriile. Până la urmă, clubul l-a plătt pe avocat. "Da, mi-am recuperat banii, însă nu de la Tamaș, ci de la Hapoel Haifa", a recunoscut Stoler.

Tamaş, acum în vârstă de 37 de ani, este legitimat la U Cluj, în Liga a II-a. 
 

Citeşte mai multe despre:   Gabi Tamas