Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gică Hagi tună şi fulgeră la adresa politicienilor. "Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. Îşi împart România cum doresc"

Gică Hagi tună şi fulgeră la adresa politicienilor. "Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. Îşi împart România cum doresc"

Un articol de: - 19 Apr 2018, 13:17
Gică Hagi tună şi fulgeră la adresa politicienilor. "Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. Îşi împart România cum doresc" Sport

După ce l-a atacat în nenumărate rânduri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, Gheorghe Hagi lansează un nou atac la adresa puterii politice, criticând dur modul în care politicienii guvernează România.

Într-un interviu acordat wall-street.ro, antrenorul "Viitorului" se arată revoltat de situaţia în care a ajuns ţara noastră.

"Toate angajările se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru ține, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.(...)
Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic, doar pe-ai lor", a afirmat Gică Hagi.
 

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Hagi,   Liviu Dragnea