Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gică Hagi spune că învață fotbal de la Gigi Becali: ”Învăț de la el pentru că știe fotbal, a învățat și el pe banii lui”

Gică Hagi spune că învață fotbal de la Gigi Becali: ”Învăț de la el pentru că știe fotbal, a învățat și el pe banii lui”

Un articol de: B1 TV - 28 Sep 2014, 17:49
Gică Hagi spune că învață fotbal de la Gigi Becali: ”Învăț de la el pentru că știe fotbal, a învățat și el pe banii lui” Foto: ZiuaNews.ro Sport

Deşi este considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi pretinde că învaţă fotbal de la Gigi Becali. Hagi a dezvăluit care sunt atribuţiile lui Becali la Academia sa de fotbal, unde patronul Stelei munceşte pentru a obţine reducerea pedepsei de 3 ani şi şase luni de închisoare.

Gheorghe Hagi a spus care sunt atribuţiile lui Gigi Becali la academia sa de fotbal de la Ovidiu. Patronul Stelei munceşte aici pentru a-i fi redusă pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. 

”Eu discut cu Gigi, ca fin, ca naş, ca prieten. El vine la noi, ne mai dă cîte un sfat, că e om de fotbal acum, după atîţia ani. Învăţ de la el pentru că ştie fotbal, a învăţat şi el pe banii lui”, a declarat fostul internațional.

Acesta s-a declarat mulţumit de angajatul Gigi Becali.

”Lucrurile între noi doi sînt bune. Se comportă bine la Academie, nu aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară”, a mai spus Hagi.

Gigi Becali lucrează la Academia de fotbal a regelui de la sfîrşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată. Toate acestea în condiţiile în care asupra latifundiarului din Pipera au planat suspiciuni că nu ar presta niciun serviciu la Academia finului.

Becali are de ispăşit aproximativ 24 de luni din cei 3 ani şi 6 luni de închisoare şi este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Citeşte mai multe despre:   gica hagi,   Gigi Becali,   meci de fotbal live