Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gică Popescu a rememorat tragedia morții tatălui său. De ce simte vinovat de sfârșitul părintelui

Gică Popescu a rememorat tragedia morții tatălui său. De ce simte vinovat de sfârșitul părintelui

Un articol de: Beatris Ionita - 21 Oct 2020, 12:32
Gică Popescu a rememorat tragedia morții tatălui său. De ce simte vinovat de sfârșitul părintelui Sursa Foto: Facebook Sport

Gică Popescu a rememorat, miercuri seară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unul dintre cele mai grele momente din viața lui. Este vorba despre moarte tatălui său, în 2014, chiar în perioada în care el era după gratii.

 

Gică Popescu nu s-a mai putut ține pe picioare de durere, la aflarea tragicei vești

 

Potrivit declarației sale, vestea cumplită, primită de la soție, l-a făcut să plângă în hohote. 

”Era îmbrăcată în negru, cu un șervețel alb în mână. M-am dus la ea, era schimbată la față și a zis doar atât: ”a murit tata”. Cu trei zile în urmă, socrului meu îi fusese rău, avusese o problemă de sănătate și eu am zis că e vorba de socrul meu. Am întrebat care tata, iar ea a spus ”tata de la Calafat”. Eu vorbisem cu tatăl meu cu o seară înainte și făceam planuri să mergem la pescuit când se va termina toată povestea și am stat 15-20 de secunde, nu puteam să asimilez informația. Nu-mi venea să cred că un om cu care vorbisem seara trecută, murise. Mi-a spus ”inima”. M-am prăbușit, am căzut pe scaun și am început să plâng în hohote. A fost un moment foarte greu”, a povestit Gică Popescu, citat de click.ro. 

 

Presimțirea din noaptea morții tatălui său 

 

Gică Popescu se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova în noapte în care tatăl său s-a stins. Fostul fotbalist a povestit că în jurul orei morții a avut o presimțire și o stare de neliniște.

”N-am mai spus asta niciodată public.Tata a murit, marți, 13, la ora două noaptea. Mi-aduc aminte că în noaptea aceea, la un moment dat am sărit din pat, m-am speriat. M-am uitat la ceas era două noaptea și nu știam ce am și eram foarte treaz. Cred că m-am chinuit o oră - o oră jumate și nu știam de ce nu pot să dorm. După ce m-am întâlnit cu soția mea și mi-a spus, am realizat atunci de ce mă trezisem noaptea. Probabil că părinții și copiii avem o legătură anume pe care e greu să ne-o explicăm. Dar lucrul acela l-am trăit atunci", a povestit el. 

 A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

 

Gică Popescu se simte vinovat de sfârșitul părintelui
 

Între fostul fotbalist și tatăl său au rămas multe lucruri nespuse, dar un lucru care îl frământă este vina că din cauza necazurilor lui, i s-a tras moartea.

"La înmormântare, am avut acea greutate sufletească pe care am ținut-o mult timp. Până la un moment dat când, fiind acasă la Calafat, mergeam la mormânt cu mama, aprindeam lumânări. Și o dată m-am dus singur, simțeam nevoia să fiu singur, să vorbesc ca și cum l-am avut în fața mea. Și stând pe mormântul tatălui meu mi-am descărcat sufletul și am spus lucruri pe care simțeam să le spun, aveam acea apăsare pe suflet, că dacă nu ar fi fost situația mea, probabil ar fi trăit și acum și am această durere. Bineînțeles că i-am cerut iertare și i-am spus și multe lucruri pe care simțeam să i le spun. Nu a fost ușor deloc”, a mai spus Gică Popescu la Kanal D.

Citeşte mai multe despre:   Gica Popescu