Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gigi Becali cere demisia de la națională finului Mirel Rădoi și-i face primul 11: „Ia o foaie și scrie!"

Gigi Becali cere demisia de la națională finului Mirel Rădoi și-i face primul 11: „Ia o foaie și scrie!"

Un articol de: Andrei Vlad - 15 Oct 2020, 15:50
Gigi Becali cere demisia de la națională finului Mirel Rădoi și-i face primul 11: „Ia o foaie și scrie!" Sport

Gigi Becali crede că Mirel Rădoi trebuie să-și dea demisia de la naționala României, după cele 3 eșecuri consecutive. 

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat trei bătăi, la revedere! Ce să mai faci? Gata!”, a declarat Gigi Becali, aflat lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

 

Naționala, pe „scheletul" FCSB, în opinia lui Gigi Becali

 

În opinia patronului de la FCSB, din echipa națională nu ar trebui să lipsească Man, Coman, Olaru și Tănase, un motiv în plus pentru care Mirel Rădoi ar trebui să-și dea demisia. 

„Bă… fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane de euro…Nu e convocat, '15 milioane'! 11-le ideal este: iei o foaie şi scrii: primul, Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia 4.

Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României”, a mai declarat omul de afaceri. 

Citeşte mai multe despre:   Mirel Radoi,   Gigi Becali,   nationala de fotbal a Romaniei,   fotbal