Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gigi Becali: Palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată (VIDEO)

Gigi Becali: Palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată (VIDEO)

Un articol de: - 01 Sep 2015, 14:34
Gigi Becali: Palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată (VIDEO) Foto: B1 TV Sport

Gigi Becali vrea să renunţe la Steaua şi nu prea. Patronul din Ghencea a declarat că este dispus să le ofere echipa celor din Armată, dar cu mai multe condiţii: să plece cu opt-zece jucători şi să primească nu mai puţin de 10 milioane de euro, bani pe care, spune Becali, trebuie să şi-i ia înapoi după investiţiile făcute la echipă.

Într-o conferință de presă susținută marți, Becali a prezentat mai multe de documente, precizând că palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată.

”Ăsta este un statut al Fotbal Club Steaua București și spune aici: «Asociație fără scop lucrativ Fotbal Club Steaua București continuă activitatea sportivă de performanță a secției de fotbal club a Steaua București, al Armatei, și preia în întregime tradițiile glorioase ale acesteia». Mai este la ei gloria? Mai este palmaresul la ei?”, a arătat Gigi Becali.

”Cel mai important lucru este ce scrie aici în statut. Și spune așa: «Asociația fotbal Club Steaua București are ca atribute de identificare insignă, steag, emblemă și imn propriu, adoptate prin adunarea generală». Deci, ce înseamnă asta? Înseamnă că această entitate își face imn propriu, siglă proprie și emblemă proprie. Deci, cu alte cuvinte mi-am înființat o societate de fotbal și îmi fac emblema mea, nu că sunt obligat să țin emblema aia că dacă nu se desființează Steaua”, a mai spus Becali.

Gigi Becali: Palmaresul Stelei nu are cum să rămână la Armată


Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Steaua,   armata