Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Fotbal ca în anii '90! După ce i-a lăsat fără televizoare în camere, Gigi Becali le-a mai pregătit o 'SURPRIZĂ' fotbaliștilor de la FCSB: Au voie doar cu telefoane cu... BUTOANE!

Fotbal ca în anii '90! După ce i-a lăsat fără televizoare în camere, Gigi Becali le-a mai pregătit o 'SURPRIZĂ' fotbaliștilor de la FCSB: Au voie doar cu telefoane cu... BUTOANE!

Un articol de: Andrei Stan - 17 Iun 2019, 13:51
Fotbal ca în anii '90! După ce i-a lăsat fără televizoare în camere, Gigi Becali le-a mai pregătit o 'SURPRIZĂ' fotbaliștilor de la FCSB: Au voie doar cu telefoane cu... BUTOANE! Foto: colaj Hepta.ro Sport

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pare să fi declarat război tehnologiei. Acesta l-a adus la club pe fostul arbitru Alexandru Tudor și au luat două decizii radicale: au scos televizoarele din camerele juniorilor, iar acum au interzis și smartphone-urile.

Astfel, tinerii de la FCSB vor avea voie să utilizeze doar numai telefoane "cu butoane" și fără acces la internet. 

"Hagi la Academie nu are televizoare. Tudor mi-a spus niște chestii. După asta vom cumpăra telefoane cu butoane și le vom da jucătorilor. Dacă vrei la Steaua, trebuie să ai telefon cu butoane. Asta e regula la mine", a spus latifundiarul din Pipera, la Digi Sport.

"Știți că oamenii de știință au făcut investigații și au constatat că atunci când te joci pe calculator îți afectează aceeași parte a creierului care e afectată și de cocaina", a mai afirmat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Aflat în studio, fostul internațional Ilie Dumitrescu i-a atras atenție acestuia că greșește, dialogul care a urmat fiind halucinant.

"Nu așa se dezvoltă un jucător profesionist. Jucătorii trebuie să crească într-un mediu propice performanței", i-a explicat Ilie Dumitrescu.
"Va fi fortăreață militară! Dacă vrei să te bați cu străinii trebuie fortăreață militară", a susținut patronul FCSB.

"Ok, nu-i niciun fel de problemă. Dar trebuie să stai bine fizic pentru a te bate cu străinii. Trebuie antrenor ca la Milan, ca la Barcelona, care să dea o anumită educație", a insistat fostul mare fotbalist.
"Da, așa au ăia acolo, au telefon cu buton", a insistat Becali, adăugând: "Va fi ca la o unitate militară. Eu fac și biserică acolo. Dar o să meargă cine vrea".

Întrebat dacă el a avut telefon, Ilie Dumitrescu i-a răspuns: "Da, dar eu n-am făcut așa performanță. Tu cum ai făcut milioane, cu telefonul cu butoane?".
"Să vă zic ceva. Cei mai mari miliardari ai lumii nu-și lasă copiii decât cu telefoane cu butoane și nu au decât cinci numere în telefon. Da, Ilie, nu râde!", a mai susținut latifundiarul din Pipera.

Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Alexandru Tudor,   FCSB