Gimnastul Marian Drăgulescu a fost vaccinat anti-COVID-19: ”Îmi place să cred că nu contribui la răspândirea acestui virus”

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost vaccinat anti-COVID-19: ”Îmi place să cred că nu contribui la răspândirea acestui virus”
Foto: cosr.ro

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost vaccinat împotriva noului coronavirus. Reprezentrantul României la întrecerile masculine de gimnastică din cadrul Jocurilor Olipice de la Tokyo a primit vaccinul anti-COVID-19 duminică, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Marian Drăgulescu, vaccinat împotriva noului coronavirus

„Îmi place să cred că nu contribui la răspândirea acestui virus. Când am auzit că şi noi, sportivii, avem proritate, m-am bucurat foarte tare. Trăim nişte timpuri în care trebuie să ne adaptăm şi să ne conformăm. Mă antrenez. Lucrurile merg în direcţia bună. Din păcate aveam două competiţii în luna martie. Una s-a anulat iar alta s-a amânat pentru nu se ştie când. Vom avea Campionatul European în aprilie. Sper să fac un rezultat bun şi de acolo vor mai fi două luni, trei luni până la Jocurile Olimpice unde sper să ajung în forma mea maximă”, a declarat Marian Drăgulescu.

Drăgulescu va participa în vara acestui an la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ocazie cu care va marca a cincea prezență din carieră la o astfel de competiție.

Drăgulescu nu este singurul gimnast care a ales să se vaccineze

Marian Drăgulescu nu este singurul gimnast care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. În urmă cu câteva săptămâni și gimnasta Larisa Iordache a primit vaccinul anti-COVID-19.

„Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de azi nu a împiedicat-o să intre în sala de antrenament şi să ne zâmbească la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”, au anunțat reprezentanții COSR pe 22 februarie.

Drăgulescu, printre cele peste 45.000 de persoane, vaccinate în România, în ultimele 24 de ore

Marian Drăgulescu se numără printre cele peste 45.000 de persoane au fost vaccinate, în ultimele 24 de ore, în România.

Potrivit datelor transmise duminică seară de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), de la debutul campaniei de imunizare, pe 27 decebrie 2020, în România au fost vaccinate 1.174.218 de persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe