Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Hagi, după discursul lui Halep din Parlament: "Suntem depășiți, așa cred eu... suntem prea mici... nu pentru noi trebuie să fie întrebarea, așa că nu aș vrea să vorbesc în gol de pomană"

Hagi, după discursul lui Halep din Parlament: "Suntem depășiți, așa cred eu... suntem prea mici... nu pentru noi trebuie să fie întrebarea, așa că nu aș vrea să vorbesc în gol de pomană"

Un articol de: Sebastian Pricop - 13 Feb 2020, 16:30
Foto: Hepta.ro Sport

Simona Halep, alături de alți mari sportivi, au mers, miercuri, în Parlament pentru a cere statului să susţină sportul în România. În mesajul său adresa politicienilor, Simona Halep a făcut un apel pentru ca statul să ajute viitorii sportivi. 

Cu toate aceste, "Regele" Gheorghe Hagi nu este la fel de optimist privind un sprijin al statului pentru sportul românesc și susține că el nu ar dori să vorbească degeaba.

”Vom vedea dacă demersul lor va avea succes, nu știu, ne puneți întrebări nouă? Noi suntem prea mici ca să ducem un lucru atât de mare, măreț și puternic, să vorbim de susținerea sportului în Romania.

Suntem depășiți, așa cred eu... suntem prea mici... nu pentru noi trebuie să fie întrebarea, așa că nu aș vrea să vorbesc în gol de pomană. Vom vedea în viitor dacă România își dorește să ajungă iar la nivelul care a fost înainte”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă, conform Digisport.

Simona Halep a fost în Parlament miercuri alături de Nadia Comăneci, Camelia Potec și Gabriela Szabo. În discursul susținut, dubla câștigătoare de Grand Slam a arătat numeroase lipsuri din sportul românesc.

”Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generație, care are nevoie de o mare infrastructură. La noi în țară nu prea există așa ceva. Avem nevoie de o sală, unde să se joace meciurile pentru România, pentru echipa de Fed Cup. Sunt mulți copii care au nevoie de susținere. Vorbesc din punctul meu de vedere, sportul nostru e un sport scump și nu poate fi susținut așa mult de familii.

Chiar fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, să se facă un sistem și federația noastră nu este normal să nu fie în rând cu celelalte. Tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani și mai ales în trecut.

Am avut numărul 1 mondial la băieți, am avut la fete. Fiind în cauză vreau să specific, pentru că este chiar păcat de talentul nostru românesc să nu se facă nimic și să nu progresăm. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli și să se facă ceva pentru noile generații. Este mare nevoie”, a declarat Simona Halep.
 

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Hagi,   Simona Halep
 
Loading...