Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Gheorghe Hagi, după ce Burleanu nu l-a invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020: "Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România"

Gheorghe Hagi, după ce Burleanu nu l-a invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020: "Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România"

Un articol de: Sebastian Pricop - 03 Dec 2019, 12:01
Foto: Hepta Sport

Bucureștiul a avut onoarea de a găzdui sămbătă ceremonia tragerii la sorți a grupelor Campionatului European de Fotbal din 2020, dar Federația condusă de Răzvan Burleanu a reușit să umbrească acest eveniment prin decizia de a nu invita marii fotbaliști ai României precum componenței "generației de aur".

Cu ocazia unei conferințe de după meciul pe care echipa sa, Viitorul Constanța, l-a disputat cu FC Botoșani, "Regele" a izbucnit pe această temă.

"Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc. Nu mă simt afectat, eu mă simt mândru că am jucat pentru România.

Nu vorbim, cum a zis domnul Vochin... Pur și simplu n-am fost invitat. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin”, a afirmat Gheorghe Hagi, potrivit GSP.

Mult mai întristat de această atitudine a FRF a fost marele antrenor Emeric Ienei.

"Nu m-a sunat nimeni de la Federație să mă întrebe măcar dacă aș vrea să particip la această tragere la sorți. Nu-mi vine să cred că nu l-au chemat pe Hagi. 

Cu mine, înțeleg, sunt bătrân și probabil n-aș fi putut să vin din cauză că am probleme mari cu picioarele. Dar ar fi putut măcar să dea un telefon. Sunt chiar jignit, mă simt mâhnit. Dar așa e când nu mai au nevoie de tine! Probabil că și-or fi zis: «Mai dă-l încolo și pe Ienei ăsta, ce a făcut el pentru fotbalul românesc?!»”, a afirmat acesta pentru GSP.
 

 
Loading...