Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Simona Halep şi Darren Cahill, moment tensionat la Indian Wells: "Şi ce vei face în setul trei?"/ "Nimic"

Simona Halep şi Darren Cahill, moment tensionat la Indian Wells: "Şi ce vei face în setul trei?"/ "Nimic"

Un articol de: - 15 Mar 2018, 13:30
Simona Halep şi Darren Cahill, moment tensionat la Indian Wells: "Şi ce vei face în setul trei?"/ "Nimic" Sport

Au fost noi momente tensionate între Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill, joi seară, în meciul din sferturi împotriva Petrei Martic. 

După ce a câştigat primul set al confruntării, Simona Halep a pierdut la muchie de cuţit setul doi, iar la finalul acestuia a cerut să primească sfaturi pe teren de la Darren Cahill, după ce în timpul setului nu a simţit nevoia să îl cheme.

Vizibil tensionată şi supărată de pierdurea setului, Simona Halep a avut mai multe replici extrem de tensionate cu Darren Cahill.

Halep: Trebuie doar să o joc pe rever.

Cahill: Și ce vei face în setul trei?

Halep: Nimic!

Cahill: Asta e tot?

În ciuda faptului că Simona Halep părea căzută psihic şi răspundea agresiv, Darren Cahill nu s-a enervat şi i-a explicat sportivei cum trebuie să abordeze setul decisiv.

"Trebuie să ajustezi returul pentru că nu câștigi suficiente puncte din exteriorul terenului. Serviciul tău merge bine. Ai un procentaj foarte bun la primul serviciu, variezi bine jocul, câștigi puncte, reverul tău în lung de linie arată bine pe fundul terenului. Dar atunci când ai ocazia și este un punct mare, trebuie să ai incredere în rever și să lovești în ambele părți ale terenului. Trebuie să ai încredere în loviturile tale", i-a transmis australianul. 

Lucrurile nu au evoluat cum spera Simona şi la 2-1 pentru Martic, cu break în faţă, numărul unu mondial l-a chemat din nou pe tehnicianul de la Antipozi.

"Haide, am mai discutat asta! Lovește cu reverul. Forehandul e bun, dar trebuie să ai încredere în rever", i-a spus Cahill.

În cele din urmă, sfaturile şi-au atins scopul şi Simona Halep a reuşit să câştige meciul şi urmează a juca în semifinalele competiţiei cu Naomi Osaka.

Între cei doi au mai existat momente tensionate în timpul meciurilor grele ale Simonei Halep, sportiva chiar recunoscând anul trecut că era cât pe ce ca relaţia celor doi să se sfârşească din cauza felului în care comunica pe teren.

 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep