Moment inedit între Simona Halep şi Darren Cahill: Cum au fost surprinşi cei doi (VIDEO)

Moment inedit între Simona Halep şi Darren Cahill: Cum au fost surprinşi cei doi (VIDEO)

Despărţirea dintre Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill a fost ştirea care a întristat iubitorii tenisului din România în acest an. Colaborarea dintre cei doi a produs atât rezultate frumose pe terenul de tenis, dar şi momente amuzante în afara lui.

Un astfel de moment este distribuit de un grup de admiratori ai Simonei Halep.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Când îţi laşi prietenul să îţi împrumute telefonul şi din senin îl vezi că răsfoieşte prin el”, se arată pe pagina de Instagram.

Antrenorul australian a anunţat că încheie colaborarea cu Simona Halep pentru că vrea să stea mai mult cu familia sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:53 - Prețul carburanților miercuri, 06 martie 2024. Benzina standard s-a ieftinit
14:44 - Nicolae Ciucă, la Congresul PPE: Republica Moldova, o țintă permanentă pentru atacurile hibride ale Rusiei. Suntem mândri de reformele pe care le-a făcut și ar trebui să devină membră a UE cât de curând posibil (VIDEO)
14:43 - Nicolae Ciucă, întâlnire cu Ursula von der Leyen. Ce au discutat? „I-am arătat că prioritatea imediată a României este admiterea deplină a țării noastre în Spațiul Schengen”
14:42 - O româncă stabilită în Italia și-a înjunghiat mortal partenerul în vârstă de 60 de ani. Femeia a fost reținută
14:32 - Manfred Weber, laude pentru președintele PNL: „Ce va face pe viitor, rămâne să discute dânsul cu prietenii noștri români” (VIDEO)
14:29 - Nicolae Ciucă, la Congresul PPE: Românii din diaspora așteaptă cu nerăbdare aderarea la Schengen cu frontierele terestre. În documentul final ni s-au dat și mai multe speranțe că se va întâmpla foarte curând (VIDEO)
14:27 - Cea mai recentă actualizare pentru iPhone, disponibilă. iOS 17.4 aduce schimbări masive în App Store
14:25 - O aeronavă Boeing 777, lovită de fulger. Momentul a fost surprins într-o filmare (VIDEO)
14:18 - Alertă la Bâlea Lac. Telecabina s-a defectat. În ea se aflau cinci turiști. Salvamontiștii au intervenit de urgență
14:12 - Manfred Weber: „Este foarte important să convingem prietenii austrieci să dea undă verde aderării României la întreg Spațiul Schnegen” (VIDEO)