Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Adevărul motiv pentru care Halep a rupt colaborarea cu Daniel Dobre: Ce mesaj i-a trimis sportiva

Adevărul motiv pentru care Halep a rupt colaborarea cu Daniel Dobre: Ce mesaj i-a trimis sportiva

Un articol de: Sebastian Pricop - 18 Feb 2020, 13:04
Foto: Facebook/ Simona Halep Sport

Simona Halep a ales să rupă colaborarea cu Daniel Dobre la finalul lui 2019 în ciuda unui an foarte bun cu rezultate importante precum câștigarea turneului de la Wimbledon.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Daniel Dobre a dezvăluit adevăratele motive pentru care colaborarea dintre cei doi s-a terminat și a sublinat că el ca antrenor nu va vrea niciodată să își pună propriul interes deasupra celui al sportivului.

”Ea și cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă. Am discutat, nu s-a întâmplat nimic neașteptat. Sunt niște decizii care ajută sportivul. Niciodată eu ca antrenor nu o să îmi pun interesul pe primul loc înaintea sportivului. Sportivul este cel mai important. Ca atare, nu a fost nicio problemă, vorbim în continuare, e totul ok.

Asta mi-a scris și mi-a și spus: 'Sper să nu vă supărați pe mine. Și dacă voi mai avea nevoie, să fiți acolo pentru mine'. Bineînțeles. Nu ai de ce să spui nu. Va depinde și de situația mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înțeles bine, normal că te gândești”, a arătat Daniel Dobre.

Despărțirea de Daniel Dobre a avut loc imediat ce australianul Darren Cahill a revenit alături de Simona Halep după aproape un an de pauză pe care și l-a dedicat familiei.

La finalul lui 2019, Halep a anunțat pe Facebook că se desparte de Daniel Dobre și i-a mulțumit pentru tot ajutorul acordat.

"Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep.
 
 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Dobre,   Simona Halep