Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Iftimoaie rupe tăcerea, înainte de meciul său de retragere: "Cu Daniel Ghiță ar fi fost o răzbunare pentru tot ce mi-a făcut anii ăștia"

Iftimoaie rupe tăcerea, înainte de meciul său de retragere: "Cu Daniel Ghiță ar fi fost o răzbunare pentru tot ce mi-a făcut anii ăștia"

Un articol de: - 19 Iul 2016, 11:48
Iftimoaie rupe tăcerea, înainte de meciul său de retragere: "Cu Daniel Ghiță ar fi fost o răzbunare pentru tot ce mi-a făcut anii ăștia" foto: timetv.ro Sport

Ionuț Iftimoaie a oferit o serie de declarații uluitoare înainte de meciul său de retragere de pe 6 august, potrivit sport.ro. Acesta a rupt tăcerea în legătură cu Daniel Ghiță și de ce meciul dintre cei doi de acum 10 ani nu a mai avut loc.

"Un meci de retragere în fața lui Daniel Ghiță nu aș fi acceptat din multe puncte de vedere. Un meci cu Daniel Ghiță ar fi fost cumva preferat și cu un sentiment de ... să nu zic neapărat ură, dar un sentiment cumva și de răzbunare pentru toate răutățile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor și pe care mi le-a transmis pe toate căile", a mărturisit Iftimoaie.

"Din câte știu el acum, mai nou, s-a lăsat de partea sportivă și s-a apucat de politică. A fost o poveste în care ei au spus că au 100.000 că să mă bat cu Ghiță. Am zis că dacă sunt banii ăștia cum să nu, de ce nu? Când Edi Irimia i-a zis OK, hai să facem meciul, unde sunt banii, Daniel a zis că a fost o chestie aruncată pentru TV, chiar eram la Sport.ro în emisiune, la Florin Călinescu, atunci când de altfel el a zis că ... m-a și jignit fața de familie, a zis că are el grijă de familia mea dacă mi se întâmplă ceva", a adăugat acesta.

"Dacă cu vărul lui, cu Ciprian Soră, am o relație de prietenie sportivă, dacă cu toți ceilalți sportivi din domeniu am păstrat acest domeniu, din păcate acolo nu a fost posibil. Un pic din vina mea, un pic din vina lui... știți cum e, de ce uleiul și cu apa nu pot stă împreună? Eu am făcut tot posibilul din punct de vedere media că să ridicăm atenția asupra acestui meci, în 2004, 2005, 2006, când eu eram foarte activ și el era în branșă, dar atunci nu era miză. Nu am vrut să lupt doar pentru orgoliu, pentru că în momentul în care ajungi acasă, când rămâi și te uiți la niște medalii trebuie să ai și ce să pui pe masă", a continuat luptătorul. 
 

Citeşte mai multe despre:   meci,   retragere