Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport ULTIMELE IMAGINI cu Ilie Balaci, pe Arena Națională. Fostul mare fotbalist a refuzat să stea la tribuna oficială (FOTO)

ULTIMELE IMAGINI cu Ilie Balaci, pe Arena Națională. Fostul mare fotbalist a refuzat să stea la tribuna oficială (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 21 Oct 2018, 12:13
ULTIMELE IMAGINI cu Ilie Balaci, pe Arena Națională. Fostul mare fotbalist a refuzat să stea la tribuna oficială (FOTO) Sport

Fostul mare internațional și component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. 

Ultimele imagini cu Balaci sunt de pe Arena Națională, de la meciul România - Serbia, pe care l-a văzut de la tribuna I, alături nepotul său, Atanas, și de un prieten de familie. Fostul mare fotbalist a evitat să urmărească jocul de lângă federali, de la tribuna oficială sau din loje. 

Foto: Libertatea

”Aceștia sunt cei care conduc fotbalul românesc… Din acest motiv, tata stă la tribuna I. Poate nu a fost suficient de mare fotbalist (râde). Orice ar fi, și tata, și Ati (n.r. – Atanas) iubesc echipa națională”, a spus Lorena Balaci, fiica lui, pentru libertatea.ro.

Foto: Libertatea

”Persoana care apare în fotografia dumneavoastră lângă tatăl meu nu activează în fotbal. Știu că biletele au fost cumpărate de respectivul prieten. Nu știu ca tatăl meu să fi primit vreodată invitație la un meci al naționalei. Ei își cumpără bilete, ca să meargă la meci, nu le primesc. Dacă au stat acolo, înseamnă că în acea zonă au avut locurile”, a mai punctat Lorena.

La anumite jocuri internaționale, Federația Română de Fotbal oferă câte o invitație în zona VIP fiecărui internațional român. Invitaţiile pot fi ridicate doar personal, de la Departamentul de Comunicare. Considerând că se înjosesc, mulți internaționali refuză să se „căciulească” pe la FRF, mai ales după episodul în care Rică Răducanu n-a putut fi identificat și i s-a refuzat invitația pe motiv că pe tabel apărea cu numele din 'buletin', Necula Răducanu, preciza libertatea.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   Ilie Balaci