Dezvăluiri BOMBĂ în lumea sportivă. Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia

Dezvăluiri BOMBĂ în lumea sportivă. Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia
Foto: Facebook/Ilie Dumitrescu

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, în vârstă de 50 de ani, a făcut dezvăluiri despre aventurile pe care le-a avut pe vremea când junca la Totteham.

GROAZNIC! MAREA ACTRIȚĂ A FOST SPITALIZATĂ DE URGENȚĂ! MEDICII FAC EFORTURI SĂ O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ (FOTO)

Sportivul apărea atunci în tabloidele britanice, fotografiat alături de soția unui polițist, iar acum a confirmat relația cu ea.

CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT RAVAGII PE SCENĂ! NIMENI NU SE AȘTEPTA SĂ O FACĂ ÎN PUBLIC! FANII ȘI-AU PUS MÂNA LA OCHI (IMAGINI BOMBĂ)

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat”, a mărturisit bărbatul, la GSP.ro.

FĂRĂ LIMITE! LOREDANA GROZA, CU SÂNII GOI, ÎN DIRECT LA TV! CĂLIN GOIA NU SE AȘTEPTA SĂ I SE ÎNTÂMPLE UNA CA ASTA (GALERIE FOTO-VIDEO)

Jucătorul a mai menționat că imediat după ce a primit un apel de la soțul femeii, el a rupt legătura cu aceasta.

”Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe