Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Înotătorul Robert Glință, declarații după ce s-a calificat în finală: "Gândul acesta a fost, să vin aici și să-mi depășesc propriile performanțe"

Înotătorul Robert Glință, declarații după ce s-a calificat în finală: "Gândul acesta a fost, să vin aici și să-mi depășesc propriile performanțe"

Un articol de: - 09 Aug 2016, 07:49
Înotătorul Robert Glință, declarații după ce s-a calificat în finală: "Gândul acesta a fost, să vin aici și să-mi depășesc propriile performanțe" foto: radiocluj.ro Sport

Înotătorul Robert Glință s-a calificat în finala probei de 100 m spate la Jocurile Olimpice de la Rio.

Robert Glință a declarat că a obținut mai mult decât se aștepta la Olimpiadă este mai mult decât mulțumit pentru ceea ce a realizat, informează dcnews.ro.

“Eu am sperat la cel puțin o semifinală, dar s-a întâmplat să fie o finală și eu sunt foarte, foarte mulțumit. Această calificare în finală înseamnă enorm de mult pentru mine, înseamnă mai mult decât mă așteptam eu la participarea la Olimpiadă. Am bătut și recordul național, care era tot al meu.

Gândul acesta a fost, să vin aici și să-mi depășesc propriile performanțe. Am reușit și sunt mai mult decât mulțumit”, a spus sportivul român.

În ceea ce privește finala, Glință speră la o îmbunătățire a timpului din semifinale.

“Nu știu la ce să ne așteptăm de la finală. Eu spun să sperăm la o îmbunătățire a timpului din semifinală și la o clasare cât mai bună. Mai sus de opt nu se poate”, a adăugat el.
Înotătorul Robert Glinţă a ocupat locul opt în finala probei de 100 metri spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Glință a încheiat cursa în 53 de secunde şi 50 de sutimi. În calificări, el reușise un timp de 53 de secunde și 31 de sutimi, ceea ce i-ar fi adus acum locul 7.

Citeşte mai multe despre:   finala