Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ion Crăciunescu și-a reziliat contractul cu FRF: Deaconu a revenit la șefia CCA

Ion Crăciunescu și-a reziliat contractul cu FRF: Deaconu a revenit la șefia CCA

Un articol de: - 26 Aug 2013, 12:21
Ion Crăciunescu și-a reziliat contractul cu FRF: Deaconu a revenit la șefia CCA Sport

Contractul dintre președintele CCA, Ion Crăciunescu, și FRF a fost reziliat luni, în cadrul Comitetului de Urgență al FRF, locul vacant fiind ocupat încă o dată de Alexandru Deaconu.

"Comitetul de Urgenţă al FRF ia act de încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Crăciunescu şi Federaţia Română de Fotbal. Aprobă referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu să fie numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Îl numeşte pe domnul Alexandru Deaconu în funcţie de preşedinte al CCA începând cu data de 26 august 2013", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Decizia de a renunța la șefia CCA a fost luată în 15 iulie, moment în care Ion Crăciunescu anunța că avocații săi urmează să semneze un act de încetare a activității cu FRF, informează Mediafax.

Crăciunescu a fost demis la 1 august anul trecut, însă după ce a atacat decizia în justiție și a avut câștig de cauză, FRF a decis ca acesta să revină în funcție începând cu data de 5 iunie.

Citeşte mai multe despre:   FRF