Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ionuț Lupescu: „Am luat această decizie de unul singur și nu am pe nimeni alături! Foștii colegi de la UEFA mă vor susține” (Audio)

Ionuț Lupescu: „Am luat această decizie de unul singur și nu am pe nimeni alături! Foștii colegi de la UEFA mă vor susține” (Audio)

Un articol de: - 12 Feb 2018, 07:32
Sport

Ionuț Lupescu a anunțat oficial că își va depune candidatura la șefia FRF. Lupescu a afirmat că are deplina susținere a foștilor colegi din ”Generației de Aur

„După toate mesajele pe care le-am primit și după toate discuțiile cu oanenii din fotbal, m-am hotărât să ajut, pentru că și eu am crescut în România și am o datorie să încerc să aduc fotbalul acolo unde a fost. Este greu să stai afară și să vezi că lucrurile în țară ta nu se duc în direcția în care și-ar dori toată lumea.

M-au cerut oamenii din fotbal și vom vedea ce putem face.

Cu Mircea Sandu am mai vorbit, dar acum nu sunt aici pentru că dansul și-a dorit. Am luat această decizie de unul singur, nu am pe nimeni alături.

Cred că următoarele două luni vor fi de ajuns pentru a-mi desfășura campania prin țară.

Cred că sunt destul de matur și am experiență necesară pentru a mă bate la aceste alegeri.

La nivel managerial, ar fi a treia provocare pentru mine în carieră.

Repet, am simțit că este datoria mea să fac asta.

Cei de la UEFA m-au sprijinit când au auzit și mi-au promis că mă vor susține, iar asta m-a motivat și mai mult.”, a declarat Ionuț Lupescu, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”, după cum relatează sptfm.ro

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   frf
 
 
 
Loading...