Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Italia: O jurnalistă sexy din Croația a apărut într-un videoclip-parodie despre cât de mult le lipsește italienilor fotbalul în perioada pandemiei (VIDEO)

Italia: O jurnalistă sexy din Croația a apărut într-un videoclip-parodie despre cât de mult le lipsește italienilor fotbalul în perioada pandemiei (VIDEO)

Un articol de: Andreea Bodolea - 25 Mai 2020, 13:28
Italia: O jurnalistă sexy din Croația a apărut într-un videoclip-parodie despre cât de mult le lipsește italienilor fotbalul în perioada pandemiei (VIDEO) Sport

Ermanno Fabbri, un artist italian a compus cântecul „Mi manca il calcio”(„Îmi lipsește fotbalul”), versurile fiind compuse de jurnalistul croat Ivo Scepanovic. Cântecul este despre cât de mult le lipsește italienilor fotbalul în perioada pandemiei de coronavirus și are drept protagonistă o jurnalistă sportivă croată care are mii de fani pe rețelele de social media. În doar o săptămână cântecul a devenit viral pe YouTube. Numele protagonistei care apare în videoclipul piesei este Mirta Surjak și este o cunoscută jurnalistă din domeniul sportiv care are aproximativ 60.000 de fani atât pe Facebook cât și pe Instagram, relatează Adevărul.

 

Italia: O jurnalistă sexy din Croația a apărut într-un videoclip-parodie despre cât de mult le lipsește italienilor fotbalul în perioada pandemieiALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

Scopul melodiei a fost de a-i înveseli pe italienii cărora le lipsește fotbalul

 

 

„Versurile cântecului reprezintă o parodie legat de cât de mult le lipseşte italienilor fotbalul în perioada coronavirusului. Am prieteni comuni cu artistul Ermanno Fabri în Italia, iar după ce a izbucnit pandemia de coronavirus ne-am gândit că ar fi bine să îi înveselim cumva pe italienii numeroşi cărora le lipseşte fotbalul” , a declarat jurnalistul Ivo Scepanovic.

Iată şi câteva dintre versurile cântecului devenit viral: „Daţi-mi viaţa înapoi/Am nevoie să respir/Şi echipa mea să atace/Mi-e dor de fotbal/Am nevoie de Premiership/Iubesc Championship/În caz de urgenţă mă mulţumesc şi cu ligile inferioare”.

Melodia a reușit să strângă 34.000 de vizualizări în numai o săptămână.

 

 

Numărul de cazuri de coronavirus în Italia

 

 

Cele mai multe cazuri de coronavirus s-au înregistrat în regiunea Lombardia, unde numărul de cazuri confiemate a ajuns la 86.384 iar numărul deceselor a ajuns la 15.7854. în regiunea Piemonte s-au înregistrat 30.077 de cazuri și 3.757 de decese, iar în Emilia Romagna sunt 27.470 de cazuri și 4.037 de decese. În Veneto s-au înregistrat 19.059 de cazuri de coronavirus și 1.854 de decese.

Numărul cazurilor de coronavirus în Italia a ajuns la 228.658 iar numărul deceselor a ajuns la 32.616.Doar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 130 de decese și 652 de noi cazuri confirmate.

 

 

Numărul de cazuri de coronavirus în Croația

 

 

În Europa sunt peste două milioane de cazuri de coronavirus iar în Croația și Cipru a fost prima zi în care nu s-a mai înregistrat niciun nou caz.

Conform unei statistici realizate de France Presse, cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa sunt în Rusia, Regatul Unit, Italia și Franța.Cu 2.001.995 de cazuri confirmate până în prezent și cu 173.133 de decese, Europa este continentul cel mai afectat de pandemie.

 

 

Clasamentul celor mai afectate țări de pandemie

 

 

Rusia are 335.882 de cazuri confirmate și 3.388 de decese

Regatul Unit are 257.154 de cazuri și 36.675 de decese

Italia are 229.327 de cazuri și 32.735 de decese

Spania are 234.824 de cazuri și 28.628 de decese

Franța are 182.219 cazuri și 28.289 de decese

În acest timp mai multe state europene au reușit să pună pandemia sub control, înregistrând numai câteva zeci de cazuri zilnic, printre care se numără Bulgaria, Ungaria, Grecia sau Austria, iar altele chiar zub zece cazuri pe zi, cum ar fi Slovenia, Slovacia, Croația și Cipru. În ultimele 24 de ore în Croația și Cipru nu s-a mai înregistrat niciun caz.