Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Jelena Ostapenko se dă din nou în spectacol: Reacție incredibilă la adresa arbitrului în meciul cu Mihaela Buzărnescu (VIDEO)

Jelena Ostapenko se dă din nou în spectacol: Reacție incredibilă la adresa arbitrului în meciul cu Mihaela Buzărnescu (VIDEO)

Un articol de: - 14 Feb 2018, 23:22
Sport

Jelena Ostapenko rămâne aceași sportivă extrem de controversată care nu se dă în lături de la ieșiri necontrolate pe terenul de joc. Ultima, chiar în meciul de miercuri pierdut în fața Mihaelei Buzărnescu.

Supărată pe o decizie a arbitrului, învingătoare de la Roland Garros din 2017 a avut o reacție nervoasă și i-a adresat cuvinte grele arbitrului de scaun.

”Am atins mingea în momentul în care s-a strigat aut. Am atins-o atunci. Nici măcar nu te-am mai văzut până acum în scaun. Nici măcar nu cunoști regulile”, a fost auzită spunând Ostapenko.

Supărarea letonei vine de la o minge trimisă pe tușă de Buzărnescu la care arbitrul de linie a strigat că e afară, iar Buzărnescu a cerut reluare video unde s-a dovedit că avea dreptate. Ostapenko a susținut că deja lovise mingea și punctul trebuie să se rejoace.

IMAGINILE VIDEO cu momentul ieșirii nervoase pot fi urmărite AICI

Citeşte mai multe despre:   tenis
 
 
 
Loading...