Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport JO-2012: Rețelele de telecomunicații sunt prea încărcate din cauza mesajelor trimise pe Tweeter

JO-2012: Rețelele de telecomunicații sunt prea încărcate din cauza mesajelor trimise pe Tweeter

Un articol de: - 30 Iul 2012, 17:29
JO-2012: Rețelele de telecomunicații sunt prea încărcate din cauza mesajelor trimise pe Tweeter Foto: rocknroadcyclery.net Sport

Comitetul Olimpic Internațional a lansat un apel către participanții la Jocurile Olimpice de la Londra să trimită mai puține mesaje de pe telefoanele mobile și să folosească rețelel de socializare cu măsură pentru că activitatea lor bruiază trnamisia evenimentelor.

”Nu le putem interzice să nu trimită mesaje. Dar dacă nu sunt foarte urgente, vă rugăm să o faceți mai rar” a spus un purtător de cuvânt al Comitetului, potrivit Newser.

Sâmbătă, din cauza rețelei prea încărcate, transmisia TV a competiției de ciclism pe șosea a fost întreruptă, iar comentatorii sportivi au avut dificultăți în a primi informații despre competiție din cauza problemelor la rețeaua GPS.

Primarul Londrei a avertizat asupra acestei probleme încă de anul trecut, dar apoi a revenit asupra declarațiilor spunând că va exista acoperire pentru ca toți cei prezenți să poată folosi rețeaua de telecomunicații.

Citeşte mai multe despre:   Jocurile Olimpice