Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Jucătorii lui Dinamo, călcați în picioare de Cornel Dinu: „Jaloane, glume de fotbaliști". Pe cine a luat în vizor „Procurorul"

Jucătorii lui Dinamo, călcați în picioare de Cornel Dinu: „Jaloane, glume de fotbaliști". Pe cine a luat în vizor „Procurorul"

Un articol de: Andrei Vlad - 26 Iun 2020, 10:25
Jucătorii lui Dinamo, călcați în picioare de Cornel Dinu: „Jaloane, glume de fotbaliști". Pe cine a luat în vizor „Procurorul" Foto: Hepta Sport

Cornel Dinu a avut o nouă reacție furibundă cu privire la clubul Dinamo. De data aceasta, legenda echipei „alb-roșie" s-a dezlănțuit în urma partidei Dinamo - FCSB, 0-3, iar principalele ținte au fost jucătorii. 

În opinia lui Cornel Dinu, jucătorii din Ștefan cel Mare nu au mișcat în fața echipei conduse de Argeș Vintilă, din cauza lipsei de valoare. 

Szabolcs Kilyen, fundașul dreapta împrumutat de la Viitorul, Valentin Lazăr, Mihai Popescu, Ricardo Grigore și Diego Fabbrini au intrat în colimatorul „Procurorului".

 

Cornel Dinu: „Lazăr, o glumă de jucător"

 

„Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așezat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între «Dinamoul», că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în «Ștefan cel Mare». Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut 5 ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr. 

A fost o diferență totală. Per total, s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezitat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțele ale lui Dinamo", a declarat Cornel Dinu pentru GSP. 

 

Cornel Dinu: „Fabbrini nici măcar cu Pinocchio nu seamănă"

 Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

De asemenea, nici Ionuț Negoiță nu a fost evitat de către Cornel Dinu

„Dinamo nu e o echipă cu o gândire, cu o logică. Când fură toți, după chipul și asemenărea președintelui, echipa este făcută din comisioane. Peștele de la cap se strică. Nu doar Bălănescu e de vină, ci și alții. Este o echipă din comisioane și din păcăleala fotbalului! 

Nu vreau să dau nume. Uitați-vă la Fabbrini, jucătorul cu cel mai mare salariu. Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio. Nu cred că a dat vreo pasă bună, le-a greșit pe toate. Asta spune mult. Nu ai voie să decazi așa. Este cea mai neagră noapte, unică, în istoria lui Dinamo", a mai declarat simbolul lui Dinamo pentru sursa citată.

 

Cornel Dinu: „Kylien, o poșircă de jucător"

 

„Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Selecția e făcută complet aiurea! 'Killer-ul' Kylien este o poșircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate să te întoarcă Popa într-o asemenea manieră", a declarat Cornel Dinu la GSP Live. 

 

Citeşte mai multe despre:   Ricardo Grigore,   Dinamo Bucuresti,   fotbal,   Liga 1,   Cornel Dinu