Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A

Un articol de: - 19 Apr 2018, 16:54
JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Sport

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Campionatul Italiei se joacă în mare parte, duminică seară de la ora 21:45, când Juventus întâlneşte Napoli pe teren propriu.

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Dacă Juventus se impune, titlul este în mare parte jucat, torinezii depârtându-se la 7 puncte pe primul loc. În schimb, o vitorie a celor de la Napoli îi aduce la un singur pas în spatele liderului, iar titlul se joacă până la final.

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Această relansare a campionatului este posibilă după marea surpriză de miercuri seară, când Juventus s-a împiedicat în deplsarea de la Crotone, reuşind să obţină doar un egal, 1-1.

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Napoli a profitat din plin de egalul lui Juventus. Deși au fost conduși de Udinese cu 1-0 și 2-1, napoletanii au marcat de 4 ori și s-au apropiat de torinezi. Lupta pentru titlu în Italia poate deveni explozivă după etapa următoare.

JUVENTUS - NAPOLI ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO SERIE A Toţi ochii italienilor se vor îndrepta joi spre meciul de la Torino pentru a vedea dacă Juventus îşi adjudeca un nou titlu. Meciul poate fi urmărit pe canalale Digisport.