Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Londra 2012: Numărul mare de scaune goale la Olimpiadă a provocat un adevărat scandal

Londra 2012: Numărul mare de scaune goale la Olimpiadă a provocat un adevărat scandal

Un articol de: - 30 Iul 2012, 13:07
Londra 2012: Numărul mare de scaune goale la Olimpiadă a provocat un adevărat scandal Foto: news.com.au Sport

Multe dintre locurile VIP de la evenimentele sportive de la Olimpiada de la Londra au rămas goale pe parcursul weekendului, creând mari nemulțumiri în rândul sponsorilor, organizatorilor și fanilor sportului.

La început, vina a fost dată pe sponsorii Jocurilor Olimpice, ai căror reprezentanți nu s-ar fi prezentat în timpul competițiilor. Dar aceștia au spus că locurile nu erau alocate lor, ci federațiilor sportive și altor organisme internaționle, relatează Daily Record.

Locurile goale deranjează din doua motive. Pe de-o parte, se reflectă în mod negativ asupra organizatorilor. Dar și mai important, creează frustrare în rândul fanilor Olimpiadei care nu au mai găsit locuri și văd acum că multe stau goale.

Pentru a rezolva problemele acestea jenante legate de locuri neocupate, organizatorii au promis să ia măsuri urgente. De exemplu, au decis să scoată bilete la vânzare în cazul în care au certitudinea că acestea ar rămâne altfel goale la o anumită competiție. În plus, au adus și persoane care să ocupe spațiile goale, cum ar fi soldații ce trebuie să păzească perimetrul și au ieșit din tură.

Citeşte mai multe despre:   Londra,   Jocurile Olimpice,   Olimpiada