Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Lovitură în Giuleşti! Rapidul nu mai are voie să folosească sigla

Lovitură în Giuleşti! Rapidul nu mai are voie să folosească sigla

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 05 Aug 2020, 15:31
Lovitură în Giuleşti! Rapidul nu mai are voie să folosească sigla Sport

Rapid din Liga a II-a, echipa care s-a bătut la promovare până în ultima etapă a play-off-ul din divizia secundă, nu mai are voie să utilizeze celebra stemă a vişiniilor, cea cu vulturul.

 

Decizia Tribunalului București, secția V civilă, nu este definitivă, dar e executorie

 

Tribunalul București, secția V civilă, a decis că sigla folosită de Rapid (clubul din Liga 2) a fost înregistrată cu rea credință de către conducerea din 2015 a FC Rapid SA, aflată acum în faliment, iar din acest moment este anulat dreptul de folosință, scrie gsp.ro. Decizia nu este definitivă, dar este executorie!

 

Cine se bucură acum de stema cu vulturul?

 

Asociația Fotbal Club Rapid, echipa din liga a IV-a, care este susţinută de mai puţini rapidşti decât echipa din liga secundă. Tribunalul a decis ieri decăderea din drepturi a tuturor mărcilor UFC Rapid, trei la număr, pe care le deținea Rapidul din L2. Motivul? Nefolosirea acestora în ultimii ani. Nici în acest dosar nu este o decizie definitivă și poate fi atacată cu Apel, mai scrie sursa amintită. AFC Rapid, echipă reactivată în anul 2016 de Horia Manoliu, evoluează în acest moment în Liga 4 din București. În urmă cu 4 luni, clubul din Liga 4 a putut beneficia și de drepturile comerciale asupra siglei. Astfel, AFC Rapid a putut pune la vânzare materiale promoționale, fulare, tricouri și alte produse pe care să apară celebrul vultur vișiniu.

Citeşte mai multe despre:   Rapid Bucuresti