Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport MARADONA recidivează! Grande Diego s-a dat iar în spectacol. A fost eliminat deși câștigase meciul și S-A RĂZBUNAT pe un reporter (VIDEO)

MARADONA recidivează! Grande Diego s-a dat iar în spectacol. A fost eliminat deși câștigase meciul și S-A RĂZBUNAT pe un reporter (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 30 Noi 2018, 13:13
MARADONA recidivează! Grande Diego s-a dat iar în spectacol. A fost eliminat deși câștigase meciul și S-A RĂZBUNAT pe un reporter (VIDEO) Sport

Diego Maradona a câștigat cu Dorados turul finalei pentru promovarea în prima ligă mexicană, 1-0 în compania lui Atletico San Luis, dar a fost eliminat după ce s-a certat cu arbitrii și cu antrenorul advers, anunță gsp.ro.

Furia lui „Il Pibe de Oro” nu s-a oprit aici, pentru că acesta și-a vărsat nervii pe un reporter, care venise după el la finalul meciului, încercând să-i pună o întrebare despre Boca-River. Atât i-a trebuit colericului argentinian, că s-a și supărat. După ce l-a dat pe jurnalist la o parte, i-a făcut semn să plece de pe gazon: „Nu ai voie aici, acolo trebuie să stai”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


Cu toate acestea, în ciuda caracterului vulcani care l-a caracterizat mereu, Diego Maradona își poate atinge obiectivul. Chemat ca un salvator la Dorados de Sinaloa, acesta este la un pas de promovare, deși a preluat echipa de pe ultimul loc din al doilea eșalon mexican. 

Astfel, duminică, Dorados va juca partida retur a finalei fără antrenor pe bancă, pentru că Maradona va trebui să urmărească meciul din tribună, fiind suspendat.
Mai mult decât atât, Maradona nu este prima la abatere, fiind la al doilea cartonaș roșu primit în acest sezon.
Citeşte mai multe despre:   Diego Maradona,   dorados,   Mexic