Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport „Maradona, un gras dependent de droguri". Ce va păți gazetarul care a făcut această afirmație: „Nu mai suport!"

„Maradona, un gras dependent de droguri". Ce va păți gazetarul care a făcut această afirmație: „Nu mai suport!"

Un articol de: Andrei Vlad - 16 Dec 2020, 19:57
„Maradona, un gras dependent de droguri". Ce va păți gazetarul care a făcut această afirmație: „Nu mai suport!" Sport

Diego Maradona este un adevărat simbol al fotbalului mondial. În ciuda acestui fapt, după moartea sa, mai multe persoane publice au făcut comentarii negative la adresa argentinianului. Printre aceștia, jurnalistul Filippo Facci. 

Hugo (61 de ani), fratele lui Diego Maradona, l-a sunat cu ochii în lacrimi pe avocatul Angelo Pisani, pentru a tranșa problema în instanță.

„Vom continua să discutăm la tribunal. Am primit misiunea din partea lui Hugo Maradona, pe lângă multele telefoane primite de la fani. Totul pentru cuvintele lui Filippo Facci. S-a dezlănțuit la adresa lui Maradona de parcă era în război cu el. Prin mass-media, jignirile s-au răspândit. Hugo m-a sunat plângând: 'Nu mai suport, nu pot să mai aud așa ceva despre fratele meu'.

Ne vedem în instanță. Nu vom mai permite nimănui să continue să facă această mârșăvie. Îl vom aduce la tribunal. Vom vedea cum se va apăra în tribunalele civile și penale, iar apoi vom dona despăgubirile primite pentru a ajuta la înscrierea multor copii în academiile de fotbal", a dezvăluit Angelo Pisani pentru Radio Punto Nuovo. 

Scandalul a început după ce jurnalistul l-a numit pe Maradona „un gras dependent de droguri". Fostul fotbalist a murit la casa din Tigre, în data de 25 noiembrie 2020. Argentinianul a făcut stop cardiac, la vârsta de 60 de ani. 

 

CTP, gazetarul român care a făcut comentarii acide la adresa lui Diego Maradona

 

Printre persoanele publice din România care au făcut comentarii tăioase la adresa lui Maradona se numără CTP (Cristian Tudor Popescu).

„Fără îndoială, Diego Armando Maradona a fost un geniu cu mingea. Dar cred că mai trebuie adăugat un cuvânt: atât. Pentru că a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. După mine, omul care a făcut cel mai mult pentru inteligența și frumusețea fotbalului pe această planetă este Johan Cruyff – cu el în amintire voi muri", a declarat CTP la Digi24.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Comentariile jurnalistului au provocat un amplu scandal în mass-media. Cei mai aprigi cu privire la reacția lui CTP au fost analiștii și comentatorii sportivi.

Citeşte mai multe despre:   Diego Maradona,   Hugo Maradona,   Angelo Pisani,   CTP