Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Marius Vecerdea, dușman declarat al lui Ion Țiriac și al FRT, are mai multe afaceri necurate în SUA. Datele oficiale scot la iveală falimente, credite nesfârșite și ipoteci de sute de mii de dolari nerambursate

Marius Vecerdea, dușman declarat al lui Ion Țiriac și al FRT, are mai multe afaceri necurate în SUA. Datele oficiale scot la iveală falimente, credite nesfârșite și ipoteci de sute de mii de dolari nerambursate

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Ian 2020, 18:21
foto: Facebook Sport

Marius Vecerdea, cel care contestă legalitatea Federației Române de Tenis și e un dușman declarat al lui Ion Țiriac, are mai multe afaceri dubioase în SUA, după cum o arată datele oficiale ale justiției americane, potrivit Pro Sport.

Numele lui Marius Vecerdea figurează în mai multe instanțe din Florida, în diferite spețe, precum proceduri de divorț și faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor sau evacuare și până la încălcarea unor reguli de circulație în 2013.

În vârstă de 45 de ani, Marius Vecerdea ar deține mai multe adrese în statul american Florida. Începând din decembrie 1998, el ar avea domicilii în Palm Beach, St. Lucie, Broward, dar legăturile sale ajung până în Carolina de Sud sau Nevada.

Domiciliat în Florida, Marius Vecerdea se declara cetățean american, în martie 2019, și s-a folosit de acest statut pentru a-și crea o intrare la Federația Internațională de Tenis. Tot în Statele Unite a avut și problemele judiciare menționate anterior, inclusiv la instantele comitatelor din Broward, St. Lucie și Palm Beach, el ajungâng chiar și în fața Curții de Insolvență a Statelor Unite (Districtul Sudic din Florida).

În plin clinci cu Țiriac și FRT, Vecerdea a ajuns, așadar, în atenția autorităților americane, pentru divorț, faliment, acțiuni pentru colectarea datoriilor, evacuare sau chiar încălcarea unor reguli de circulație în 2013.

Marius Vecerdea ar putea deține, în continuare, bunuri și afaceri în SUA, fie în mod direct, fie prin interpuși. În calitate de președinte al clubului de tenis Palmira din România, antrenorul de tenis din Sibiu menține relații cu SUA prin intermediul „Palmira Annual” – tabere de tenis organizate în Florida. Un antrenor de tenis cu venituri aparente modeste, dar iată ca lucrurile nu stau chiar asa, sumele vehiculate nefiind mici, mai scrie publicația.

Prima afacere a lui Vecerdea de pe tărâm american datează din iulie 2000, când, alături de soția sa, achiziționa o proprietate (5837 Eagle Cay Circle, Coconut Creek, FL), apelând parțial și la o ipotecă pe 30 de ani în valoare de 105.600 dolari la Cendant Mortgage.

Citeşte mai multe despre:   marius vecerdea
 
Loading...